ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία αλλαγή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο κόουτς του Ολυμπιακού που είπε «δεν είμαι προπονητής των πολλών αλλαγών» δεν θα ξεφύγει από τις συνήθειές του κόντρα στον ΠΑΟΚ (30/9, 20.30). Ο Λάζαρος έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Φέτφα. Αουτσάιντερ ο Γκιλιέρμε.

Η προπόνηση του Σαββάτου (29/9) δεν ήταν από αυτές που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκαναν… σοφότερους τους παίκτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να μην δώσει στο πιάτο την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ (30/9, 20.30).

Από την άλλη βεβαίως, επικρατεί η αίσθηση στον Ρέντη ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μας δείξει ένα… άλλο πρόσωπο. Το παραδέχτηκε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ότι δεν είναι λάτρης των πολλών αλλαγών και πάνω σ' αυτή τη φιλοσοφία αναμένεται να πορευτεί και στο πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς για τον ίδιο και τον σύλλογο εντός των συνόρων.

Δεν έδειξε λοιπόν πολλά πράγματα στην προπόνηση ο Μαρτίνς, αλλά πιθανότατα η μοναδική αλλαγή που σκοπεύει να κάνει είναι η χρησιμοποίηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αντί του Γιάννη Φετφατζίδη σε σχέση με τα ματς με την Μπέτις και τον Πανιώνιο.

Ο Γκιλιέρμε έχει τις πιθανότητές του, αλλά φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως αουτσάιντερ έναντι των Μπουχαλάκη και Καμαρά που δείχνουν να έχουν το προβάδισμα για να αποτελέσουν ξανά το δίδυμο στα χαφ.

Συνεπώς, η πιο πιθανή ενδεκάδα μοιάζει να είναι με τον Γιαννιώτη στα δοκάρια, τους Ομάρ (δεξιά), Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα (αριστερά) στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Ποντένσε – Λάζαρο στα «φτερά».

Επαναλαμβάνουμε ότι ο Γκιλιέρμε δεν πρέπει να θεωρείται ακόμη «τελειωμένος» και σίγουρος για τον πάγκο, ωστόσο, σαν να μοιάζει ο Μαρτίνς αποφασισμένος να ξαναπάει με Μπουχαλάκη – Καμαρά στη μεσαία γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ