ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία αγωνιστική στον Φορτούνη για τη συμπεριφορά του κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Φορτούνης EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής για τον πανηγυρισμό του κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή (21/10).

Στο μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας απολογήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/10) ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του μετά το τέρμα που σημείωσε στο ισόπαλο (1-1) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο βίντεο του αγώνα είχε φανεί ο Κώστας Φορτούνης να λέει απευθυνόμενος στην εξέδρα: "Εγώ σας γ@μ@ω".

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη κατά του αρχηγού του Ολυμπιακού λόγω της συμπεριφοράς του. Το πρωί της Τετάρτης η συγκεκριμένη υπόθεση εκδικάστηκε, με τον Κώστα Φορτούνη να απολογείται για τη συγκεκριμένη ενέργεια του και το μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας τον τιμώρησε με μία αγωνιστική και πρόστιμο ύψος 80 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την Κυριακή (21/10) στο Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη τιμωρία είχε επιβληθεί και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, καθώς κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, μετά από γκολ της ομάδας του γύρισε προς τους οπαδούς των γηπεδούχων και φώναξε: "Έτσι γ@μ@ω". Ο κίπερ του Δικεφάλου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και έχασε τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Άρη.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ