ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου: "Όταν ακούμε τον Μίτσελ, νικάμε..."

Μήτρογλου: "Όταν ακούμε τον Μίτσελ, νικάμε..."

Ο Κώστας Μήτρογλου αποκάλυψε το μυστικό για το "3 στα 3". "Κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο Μίτσελ", είπε ο "πιστολέρο" και αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του, στους στόχους του και στην ψυχολογία που τους έδωσε η νίκη στην Λεωφόρο.

Το μεγάλο επιθετικό όπλο των Πειραιωτών που ακούει στ' όνομα Κώστας Μήτρογλου, άνοιξε το δρόμο του θριάμβου κόντρα στον ΠΑΟΚ και έγινε ο πρώτος Έλληνας μετά από 4 χρόνια που σκοράρει σε ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά .

Ο 25χρονος φορ, έφτασε αισίως τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα (ο δεύτερος σκόρερ έχει 7, δηλαδή τα μισά) και είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των "ερυθρολεύκων". Κάθε του γκολ, κάθε του ντρίμπλα και κάθε του δήλωση γίνεται πρώτο θέμα παντού, καθώς αυτή τη στιγμή είναι το αστέρι της ομάδας.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ, να αφήνει τα λόγια και να κοιτάει τη δουλειά του, ενώ μοιράζεται τη δόξα με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του. Τρανό παράδειγμα, οι δηλώσεις που έκανε μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ, στις οποίες επέλεξε να αναφερθεί στον Μίτσελ και στη δουλειά που γίνεται στου Ρέντη.

Αναλυτικές οι δηλώσεις του:

Τελείωσε μία τριάδα αγώνων πολύ δύσκολη. Πώς τα ζήσατε αυτά τα παιχνίδια και τι ψυχολογία έχει η ομάδα;

"Ήταν πολύ σημαντικό. Έχουμε πάρει από το πρώτο ματς ψυχολογία. Κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής και γι’ αυτό πήραμε τις νίκες. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε".

Το πανηγύρισες έξαλλα το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είχε κάποια σημασία ή ήταν η ένταση του αγώνα;

"Αφού όλα τα γκολ έτσι τα πανηγυρίζω (γέλια)".

Έχεις πετύχει 14 γκολ στην Ελλάδα και 17 συνολικά και με τον Ολυμπιακό και στην Ευρώπη. Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

"Θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό και να προκριθούμε στους «16» του Champions League. Προσωπικά προσπαθώ να βάζω πολλά γκολ και να βοηθάω την ομάδα".

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ακούστηκε πως υπήρχαν πολλοί σκάουτερ για σένα. Ποιες είναι οι δικές σου σκέψεις;

"Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Κάνω την δουλειά μου και δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Τώρα έχουμε τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής και δεν ασχολούμαι με τέτοια. Ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό και την Εθνική".

Θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών;

"Περιμέναμε ότι ήταν δύσκολο ματς. Τους παίξαμε πολύ καλά. Μας προετοίμασε ο προπονητής μας καλά και αυτό ήταν καλό για μας που πήραμε μια καλή νίκη".

Θεωρείς ότι έχει τελειώσει η «μάχη» του τίτλου;

"Δεν έχει τελειώσει κάτι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε σε κάθε ματς τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ