ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά τον Κούτρη κοιτάζει και τον Μύγα ο Ολυμπιακός

Μετά τον Κούτρη κοιτάζει και τον Μύγα ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο 22χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Λεονάρντο Κούτρης. Στα "ραντάρ" των Πειραιωτών και ο δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, Γιώργος Μύγας, ως αντι-Παρέδες, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κλείσει μία-μία τις τρύπες στο ρόστερ όσο το δυνατόν συντομότερα. Ο στόχος είναι να έχει “κλειδώσει” το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ.

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι οι πρωταθλητές θα “γκαζώσουν” για να ντύσουν στα κόκκινα όχι μόνο τους ενδεκαδάτους, αλλά και τις εναλλακτικές επιλογές, αυτούς που θα συμπληρώνουν δηλαδή το ρόστερ

Ο Λεονάρντο Κούτρης θεωρείται ουσιαστικά παίκτης του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες από τα Γιάννενα να κάνουν λόγο ακόμα και για υπογραφές μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Όσο για το κόστος της μεταγραφής του; Υπολογίζεται ότι ο 22χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΣ κόστισε περίπου 600 χιλιάδες ευρώ στους Πειραιώτες. Το αν θα μείνει ή όχι στο ρόστερ της νέας σεζόν αυτό θα ξεκαθαρίσει στην πορεία.

Την ίδια στιγμή πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο. Όπως για παράδειγμα τον Γιώργο Μύγα. Ο 23χρονος δεξιός μπακ είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό ως το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο για τον Ολυμπιακό αν αποφασίσει τελικά να κάνει κάποια κίνηση.

Είναι διατεθειμένος να βγάλει μερικά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να προχωρήσει σε μεταγραφές τύπου Κούτρη ή Μύγα, αν και εφόσον ο Ολυμπιακός ασχοληθεί σοβαρά με τον ακραίο μπακ του Παναιτωλικού

Αυτό που φαίνεται στο λιμάνι είναι ότι ως προς τις εναλλακτικές επιλογές, θα προτιμούσαν πίσω από τον Φιγκέιρας να έχουν π.χ. έναν παίκτη τύπου Μύγα παρά έναν ποδοσφαιριστή τύπου Παρέδες.

Εν κατακλείδι, το καλοκαίρι του Ολυμπιακού αναμένεται καυτό και η αλήθεια είναι πώς το ερυθρόλευκο καλοκαίρι θα ξεκινήσει τον... Μάιο και όχι τον Ιούνιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ