ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά τη Ριέκα κρίνεται του Τζούρτζεβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τις αναμετρήσεις κόντρα στη Ριέκα να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού το επόμενο 15ημερο, όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του Τζούρτζεβιτς, τίθενται σε αναμονή.

Με την υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου από την... ανάποδη, μοιάζει αυτή του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος φορ είναι ένας παίκτης που παρακολουθεί επισταμένα ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, έχοντας την ευκαιρία να πάρει γεύση των ικανοτήτων του από τα ματς με την Παρτίζαν.

Το ενδιαφέρον που δείχνουν οι "ερυθρόλευκοι" για την περίπτωση του είναι δεδομένο. Για τα υπόλοιπα θα χρειαστούν λίγες μέρες υπομονή. Κάπου εκεί, στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα σημειωθούν οι όποιες εξελίξεις. Μετά δηλαδή την έκβαση των αναμετρήσεων με την Ριέκα.

Εξάλλου αυτό που επιτάσσει και η λογική είναι ότι διαφορετικά θα κινηθεί ο Ολυμπιακός έχοντας την προοπτική και τα έσοδα των ομίλων του Champions League και διαφορετικά με τα αντίστοιχα δεδομένα σε επίπεδο Europa League.

Η περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν προέκυψε ξαφνικά και πολύ περισσότερο όχι μέσα από τα ματς με την Παρτίζαν Βελιγραδίου. Άλλωστε τον ξέρει από πρώτο χέρι ένας άνθρωπος που συνδέεται άμεσα με τον Ολυμπιακό και έχει κάνει... θραύση στην θέση του φορ κατά τη διάρκεια της καριέρας του: ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που γνωρίζει τα πάντα γύρω από τον συμπατριώτη του και την εξέλιξη που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, κατάσκοπος των "ερυθρολεύκων" αναμένεται να παρακολουθήσει τον 23χρονο επιθετικό της Παρτίζαν εν δράσει, στο εντός έδρας ματς με την Βόζντοβατς το βράδυ της Τετάρτης (9/8). Και ενδεχομένως μετά τη λήξη της αναμέτρησης να "κλειδώσει" και η συμφωνία των τριών πλευρών.

Πάντως υπάρχει μια διχογνωμία σχετικά με τα ποσά που απαιτούνται για την μεταγραφή, καθώς γίνεται λόγος για 5 εκατ. ευρώ αποζημίωση στην Παρτίζαν προκειμένου η διοίκηση της να δώσει το "οκ" για την μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ακόμη και οι Σέρβοι θεωρούν υπερβολική μια τέτοια προσέγγιση και επιμένουν ότι με ένα ποσό στα 3,5 εκατ. ευρώ θα κλείσει το deal.

Οι πιο αισιόδοξοι κάνουν λόγο ακόμη και για "τελειωμένη" υπόθεση, υπό την έννοια ότι απομένουν τα διαδικαστικά για να ντυθεί ο Τζούρτζεβιτς στα ερυθρόλευκα. Και στέλνουν τον παίκτη στο Λιμάνι αμέσως μετά τα δύο παιχνίδια της Παρτίζαν κόντρα στη Βιντεοτόν, με φόντο τους ομίλους του Europa League.

Όπως και να έχει η συγκεκριμένη υπόθεση, οι Πειραιώτες για τις επόμενες δύο εβδομάδες έχουν ως προτεραιότητα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ριέκα και να τσεκάρουν μια θέση στους ομίλους του Champions League, πριν τρέξουν το τελευταίο τους κατοστάρι στην κούρσα της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έξι προσθήκες στην αποστολή για το Περιστέρι
Καμία βιασύνη για Ρέτσο
Ζιλέ: "Υπερήφανος που γράφω μια νέα ιστορία με τον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ