ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μέσα" ο Μάριν, ο Τσόρι ζήτησε να μην πάει Χανιά

"Μέσα" ο Μάριν, ο Τσόρι ζήτησε να μην πάει Χανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντομίνγκες ήταν σοκαρισμένος από τη διάρρηξη στο σπίτι του και σε συζήτηση που είχε με τον Μπέντο, του ζήτησε να μείνει στην Αθήνα. Μετά από ένα μήνα επιστρέφει σε αποστολή και παίζει ο Μάριν.

Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου να γυρίζεις σπίτι σου, να το βλέπεις άνω-κάτω και ουσιαστικά να στο έχουν... σηκώσει. Ο Τσόρι έκανε κανονικά προπόνηση την Τετάρτη (30/11), αλλά δεν ήταν καλά ψυχολογικά για να μπει στο αεροπλάνο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τα Χανιά στα Περιβόλια (1/12, 19.30).

Ο Αργεντινός ζήτησε από τον Μπέντο να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή και ο κόουτς παρά το γεγονός ότι τον είχε στο μυαλό του για το ματς με τους Κρητικούς, κατάλαβε τον ποδοσφαιριστή του και τον άφησε στην Αθήνα.

Αντιθέτως, μετά από ένα μήνα επιστρέφει στην αποστολή ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος είχε παίξει για τελευταία φορά στις 26 Οκτωβρίου στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

"Μέσα" είναι και ο Αλεξί Ρομαό που προορίζεται για βασικός. Στην Αθήνα θα μείνουν οι Ντα Κόστα, Ρέτσος (κάκωση στο γόνατο), Ελαμπντελαουί (αστράγαλο, αλλά όχι στο σημείο που έπαθε τη ζημιά), Καπίνο (θλάση), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά και Ελιουνούσι. Από τους θεωρητικά βασικούς στα Χανιά θα ταξιδέψουν το βράδυ (22.00) οι Μποτία, Φιγκέιρας, Μάρτινς και Ιντέγε.

Πολλά τα νέα πρόσωπα στην αποστολή των "ερυθρολεύκων". Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα δύο ζητούμενα του Μπέντο
O Μπέντο και οι μεταγραφές
Διπλάσια ματς εντός - εκτός!
Θύμα ληστείας στο σπίτι του ο Ντομίνγκες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ