ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μέσα" ο Φορτούνης, "έξω" ο Ένχελς με Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης δεν ήθελε να χάσει το ματς με τους Χανιώτες (5/11, 15.00), έσφιξε τα δόντια και παίζει κανονικά! Για λόγους ξεκούρασης έξω ο Μπιορν Ένχελς.

Τελικά ο Κώστας Φορτούνης τα κατάφερε και θα είναι διαθέσιμος με Πλατανιά (5/11, 15.00). Εξ αρχής το Sport24.gr είχε γράψει ότι δεν επρόκειτο για σοβαρές ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και ότι στα μπαράζ με την Κροατία ο Σκίμπε θα τον είχε στη διάθεσή του. Οπότε, το πολύ-πολύ να έχανε το ματς με τους Χανιώτες.

Ο Φορτούνης όμως μπήκε κανονικά στην σαββατιάτικη (4/11) προπόνηση, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και ο Λεμονής χωρίς δεύτερη σκέψη τον συμπεριέλαβε στην 20άδα.

Αντιθέτως, στην εξέδρα θα κάτσει ο Ένχελς, ο οποίος θα δώσει τη θέση του στον Μποτία στο πλευρό του Σισέ. Έξω επίσης είναι και οι Ζιλέ, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ (σ.σ. ο Σέρβος για τρίτο σερί ματς), Μίλιτς και οι ανέτοιμοι Εμενίκε και Μπεν, αλλά και ο τραυματίας Σεμπά.

Συγκεκριμένα την 20άδα απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ