ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεριά: "Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Γιασίν Μεριά και Ομάρ Ελαμπντελαουί στάθηκαν στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Τυνήσιο σέντερ μπακ μάλιστα να λέει πως πρέπει η ομάδα του να νικήσει την ΑΕΚ.

Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 0-1 στο Φάληρο, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας, στο χειροκρότημα του κόσμου και είπε πως πρέπει οι Πειραιώτες να πάρουν το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Για το τελικό αποτέλεσμα, είπε: "Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Μέχρι το 15ο λεπτό είχαμε ήδη δυο ή τρεις ευκαιρίες. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε αυτό που έγινε σήμερα και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι".

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, ανέφερε: "Έτσι είναι τα μεγάλα κλαμπ και οι οπαδοί τους. Αναγνωρίζουν την προσπάθεια. Όλο αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό, όμως πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς (σ.σ με την ΑΕΚ)".

Για το ματς που έρχεται με τη Μίλαν, τόνισε: "Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Μια διαφορετική διοργάνωση. Πρόκειται για διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στο Μιλάνο. Δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκεί και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

ΟΜΑΡ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΑ"

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα από τον «Δικέφαλο" ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ τόνισε πως απογοητεύτηκαν όλοι από την ήττα και πως χρειάζεται και τύχη για να νικήσεις τέτοια παιχνίδια.

"Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες και είναι απογοητευτικό να χάνεις ένα τέτοιο ματς. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες, μπορείς να το πεις τύχη ή οτιδήποτε, εκείνοι είχαν την τύχη με το γκολ που πέτυχαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν έχεις και τύχη, δεν μπορείς. Είναι απογοητευτικό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ