ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένουν ή φεύγουν Μιραλάς και Ανσαριφάρντ;

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γιατί φαίνεται στην παρούσα φάση ότι δεν μπορεί να γυρίσει το "χαρτί" με τον Κέβιν Μιραλάς. Ποιες οι συνθήκες για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο μάνατζερ του οποίου παρουσιάζεται ιδιαιτέρως "ενεργός" στην γερμανική αγορά.

Μία αγωνιστική απομένει, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στα Γιάννενα και στη συνέχεια οι παίκτες θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές του. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει μπρος για τα καλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός, έχοντας οι "ερυθρόλευκοι" ως πρωταρχικό μέλημα το... ξεφόρτωμα.

Φημολογείται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει επιθετικό και εξτρέμ που θα είναι... ενδεκαδάτοι. Δεν θα σταθούμε στον Πάρντο που μοιάζει φευγάτος ή στον Τζούρτζεβιτς για τον οποίο επίσης θα ψαχτούν οι Πειραιώτες να βρουν μία φόρμουλα για να παραχωρηθεί... Πάμε να δούμε τις περιπτώσεις των Μιραλάς και Ανσαριφάρντ, δύο παικτών που ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι στο δεύτερο γύρο.

ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ

Τα πράγματα για τον Μιραλάς είναι λίγο - πολύ ξεκάθαρα: Από το βράδυ της ήττας της Ριζούπολης έβγαινε προς τα έξω ένα κλίμα ότι πολύ δύσκολα θα γίνει προσπάθεια απόκτησής του από την Έβερτον.

Οι Άγγλοι ζητούν 10 εκατ. ευρώ, πιστεύουν ότι θα βρουν αυτό το ποσό μετά το Μουντιάλ και κατά συνέπεια αν επιμείνουν στα συγκεκριμένα χρήματα, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα νόημα να μπει σε συζητήσεις.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίσης, ο Μιραλάς που πολλάκις έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, δεν έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μόλις δύο γκολ κόντρα σε Πλατανιά και Κέρκυρα, τις δύο ασθενέστερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και δύο ασίστ στο τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό. Αυτή τη στιγμή λοιπόν οι συνθήκες που υπάρχουν για τον Κέβιν οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: Ότι για να φορέσει τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν, θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!

Ο ΚΑΡΙΜ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΦΑΖΕΛΙ

Ο Ανσαριφάρντ ήταν ακριβώς το αντίθετο με τον Μιραλάς. Παρότι στο ξεκίνημα αποτέλεσε "ξένο σώμα" στον Ολυμπιακό λόγω της εμμονής του Μπέσνικ Χάσι, ο ερχομός του Λεμονή τον "ζωντάνεψε" και τον έφερε σε μία θέση πλέον να κυνηγάει τον τίτλο του αρχισκόρερ του πρωταθλήματος.

Τα 17 γκολ και οι 6 ασίστ στη Super League αποδεικνύουν ότι ο Ιρανός επιθετικός έχει και γερό στομάχι επειδή άντεξε στα καψώνια του Χάσι, και τσαγανό!

Την ίδια στιγμή όμως κάποιες δηλώσεις του είτε στην Ελλάδα, είτε στο Ιράν, σαν να "φωτογραφίζουν" ότι μόνο σίγουρη δεν είναι η παρουσία του στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Σε διάστημα λίγων ημερών είπε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν για το μέλλον του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βέβαια, όλες αυτές οι δηλώσεις του έχουν όνομα και επώνυμο: Ρέζα Φαζέλι! Ο περιβόητος μάνατζέρ του ενδεχομένως να θεωρεί ότι ο Καρίμ έχει φτάσει πλέον σε μία ηλικία (στα 28 του) που μπορεί να κάνει την τελευταία καλή μεταγραφή της καριέρας του.

Ήδη ακούγεται ότι ο Φαζέλι έχει "οργώσει" την γερμανική αγορά για να του βρει ομάδα από τηνBundesliga.Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται κορυφαία ΜΜΕ στο Ιράν. Ο Καρίμ από την πλευρά του, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Μια χαρά περνάει στην Ελλάδα και δη στους "ερυθρόλευκους".

Από εκεί και πέρα, όμως, αν κάνει ένα καλό Μουντιάλ τότε ο Φαζέλι – σύμφωνα με τους Ιρανούς - θα έχει ένα παραπάνω “όπλο” στην προσπάθεια να του βρει κλαμπ στηνBundesliga.

Με λίγα λόγια, αναμένεται ένα καυτό καλοκαίρι και για τον Καρίμ, ο οποίος να θυμίσουμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ