ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένουν έξω οι Καμπιάσο – Ντουρμάζ

Μένουν έξω οι Καμπιάσο – Ντουρμάζ
Καμπιάσο – Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Εστέμπαν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή (23/10) και πλέον ο Μάρκο Σίλβα καταστρώνει τα πλάνα του για το Περιστέρι χωρίς την παρουσία τους.

Τελικά ούτε την Παρασκευή (23/10) κατάφεραν οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Συνέχισαν τα προγράμματά τους και πλέον ο στόχος είναι να δουλέψουν αρκετά μέσα στο Σαββατοκύριακο και από βδομάδα να "γκαζώσουν" για την αναμέτρηση της Βέροιας το άλλο Σάββατο(31/10).

Το πρόβλημα κυρίως έχει να κάνει με τα χαφ. Οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι παίζουν σερί 90λεπτα το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι πάνε να βγάλουν άλλο ένα ολόκληρο 90λεπτο και στο Περιστέρι.

Ίσως είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Σίλβα να σκέφτεται σοβαρά την παρουσία του Φάνη Τζανδάρη στην 18άδα για να υπάρχει μία επιπλέον λύση για τον άξονα. Βεβαίως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Σαλίνο μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή, αν και η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί είναι ότι το πιθανότερο να αντικαταστήσει είτε τον Ελαμπντελαουί, είτε τον Μαζουακού στα άκρα της άμυνας.

Για τον κυριακάτικο (25/10)αγώνα του Περιστερίου ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει “δείξει” και πολλά πράγματα στο Ρέντη αναφορικά με την ενδεκάδα. Μόνοεκτιμήσεις μπορούν να γίνουν, βάσει των επιλογών που έχει στα χέρια του και της γενικότερης αίσθησης που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο.

Για το δίδυμο στα στόπερ δεν φαίνεται να προκύπτουν αλλαγές με πιθανή παρουσία του Ντα Κόστα. Λογικάοι Μποτία – Σιόβας θα ξεκινήσουν. Για τα χαφ τα γράψαμε παραπάνω ότι οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι πολύ δύσκολα δεν θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Επίσης ο Φορτούνης φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Τσόρι. Ο Ιντέγε θα περάσειστην κορυφή της επίθεσης και πλέον το θέμα είναι τι θα συμβεί με τα άκρα. Ο Πάρντο μοιάζει να έχει εξασφαλισμένη μία θέση και ο Σεμπά με τον Ερνάνι θα παλέψουν για το απέναντι "φτερό". Με τον Ερνάνι να είναι το αουτσάιντερ...

Καλό είναι όμως να περιμένουμε και την προπόνηση του Σαββάτου (24/10), μήπως ο Σίλβα γίνει πιο διαφωτιστικός σχετικά με το τι πραγματικά έχει στο μυαλό του για την ενδεκάδα ενόψει Ατρομήτου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ