ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένει η ανακοίνωση για Ανσαριφάρντ

Μένει η ανακοίνωση για Ανσαριφάρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο του και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του από τον Πανιώνιο εντός της Παρασκευής (13/1).

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να ολοκληρώσει και επίσημα ο Ολυμπιακός εντός της Παρασκευής (13/1), ανακοινώνοντας την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο.

Οι "ερυθρόλευκοι" κατέβαλλαν την ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 400.000 ευρώ, που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του Ιρανού φορ με τους Νεοσμυρνιώτες και από τη στιγμή που συμφώνησαν και στους όρους της συνεργασίας τους με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προχώρησαν στην απόκτηση του.

Ο Ανσαριφάρντ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (12/1), πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες, επομένως η μοναδική εκκρεμότητα αφορά την ανακοίνωση που θα ντύσει και επίσημα τον 27χρονο φορ στα ερυθρόλευκα.

Όλα δείχνουν ότι ο Ιρανός διεθνής φορ θα ενταχθεί από τώρα στο ρόστερ των Πειραιωτών, κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες 1-2 μέρες θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών"
Φουλάρουν στην Χαλ για Ελαμπντελαουί
"Δάκτυλος" Ιμπαγάσα για Μαγιόρκα – Ζντιέλαρ!
Έτσι πήρε τον Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός
To "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ