ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλες εκπλήξεις από Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ενδέχεται να παρατάξει μια ενδεκάδα γεμάτη εκπλήξεις απόψε στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Το Sport24.gr γράφει για τις επιλογές που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Απόψε (22.00) ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στην τελευταία προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που ενδέχεται να επιλέξει στο Rajko Mitic Stadium.

Ο Πορτογάλος, πάντως, είναι πιθανό να παρατάξει ένα σύνολο με εκπλήξεις. Ο Ζοζέ Σα παραμένει στα γκολπόστ. Η πρώτη έκπληξη ίσως να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι η πρώτη φορά που ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ενδέχεται να μείνει εκτός. Τη θέση του, έτσι, θα πάρει ο Τοροσίδης.

Ρούμπεν Σεμέδο και Γιασίν Μεριά θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας αριστερός μπακ. Η επόμενη έκπληξη ακούει στο όνομα Γκιλιέρμε. Ο Καμαρά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει βασικός, έχοντας στο πλευρό του τον Μπουχαλάκη.

Από εκεί και πέρα, Ποντένσε και Βαλμπουενά δεν αποκλείεται να μείνουν στον πάγκο. Να παίξει δηλαδή ως δεκάρι ο Μπενζιά και ο Λοβέρα στο δεξί φτερό. Ο Μασούρας θα επιστρέψει ως αριστερός εξτρέμ μετά τον αποκλεισμό του από τον αγώνα με τη Λαμία, ενώ στην κορυφή το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να αγωνιστεί ο Γκερέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι και ο Μαρινάκης
Αυτό είναι το τρομακτικό τούνελ που θα διασχίσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού!
Ολυμπιακός: "Τελικός" για το ευρωπαϊκό του μέλλον
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ