ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Ζιλέ στο Περιστέρι

Με Ζιλέ στο Περιστέρι

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το βράδυ της Τετάρτης (9/8, 20.30).

Ανακοίνωσε ο Μπέσνικ Χάσι την αποστολή για το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή "μάχη" με την Ριέκα. Σε ποιους υπολογίζει για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (9/8, 20.30) ο Κοσοβάρος τεχνικός;

Πρώτα απ' όλα η είδηση έχει να κάνει με την παρουσία του Γκιγιόμ Ζιλέ στη 18άδα, όπερ σημαίνει ότι ο Χάσι θέλει να τον προσαρμόσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη νέα του ομάδα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μποτία και Ταχτσίδης, ενώ και ο Οφόε κινήθηκε πιο συντηρητικά για προληπτικούς λόγους, όπως και ο Σιώπης.

Έξω είναι επίσης για λόγους ξεκούρασης ο Κούτρης, έτσι ώστε να παίξει ο Μίλιτς. Ο Χάσι δεν συμπεριέλαβε ούτε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι ο Βούκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Μίλιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποιον από τους Γιαννιώτη ή Χουτεσιώτη θα βάλει στη 18άδα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η λίστα για τα ματς με την Ριέκα
Στον "αέρα" η μετακίνηση φιλάθλων στο Ολυμπιακός - Ριέκα
Παίζει κατευθείαν ο Ζιλέ
Ήττα για τη Ριέκα με αμφισβητούμενο πέναλτι και δύο αποβολές
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ