ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βασικό τον Μιραλάς κόντρα στον Πλατανιά!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πλατανιά στο Φάληρο στη ρεβάνς του 2-0 στα Χανιά και ο Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, όπως και ο Εχσάν Χατζισαφί. Τα πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία.

Αν και το 2-0 του πρώτου αγώνα στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά, έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την αποψινή ρεβάνς στο Φάληρο (15:00) για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, εντούτοις οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αρκετούς λόγους να βρεθούν μαζικά για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μανουέλ Ρόκα.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον ουραγό του πρωταθλήματος με στόχο μια ακόμη νίκη και φυσικά την πρόκριση στα προημιτελικά, προσφέροντας παράλληλα και θέαμα. Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος στο "Γ. Καραϊσκάκης" είχαν νικήσει με 5-1.

Ο Όσκαρ Γκαρθία κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ τόσο ο Κέβιν Μιραλάς όσο και ο Εχσάν Χατζισαφί αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, τουλάχιστον με βάση τις δοκιμές που έκανε στου Ρέντη ο Ισπανός κόουτς.

Ο 44χρονος "έκοψε" από την 22άδα τους Φορτούνη και Ένχελς, όπως και τον Κούτρη. Ο Καταλανός τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Φιγκέιρας, που είναι φευγάτος, αλλά και ο Σέρβος στόπερ Βούκοβιτς. Ο νεοαποκτηθείς μπακ Ίγκορ, που αποτέλεσε την τρίτη προσθήκη, έμεινε εκτός.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ

Αναφορικά με τα πλάνα 11άδας, ο Χουτεσιώτης θα βρεθεί στο τέρμα όπως και στον πρώτο αγώνα, στα δυο άκρα της άμυνας οι Ελαμπντελαουί και Χατζισαφί, με τους Σισέ και Νικολάου στο κέντρο της άμυνας. Οι Ζιλέ και Μάρτινς στον άξονα, οι Ανδρούτσος και Σεμπά ως εξτρέμ, ο Μιραλάς ως δεκάρι και μπροστά ο Τζούρτζεβιτς. Αυτούς δοκίμασε ο Γκαρθία και μένει να δούμε αν θα είναι οι τελικές επιλογές του.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Προτό, Σκαφίδας, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Βούκοβιτς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ