ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Τοροσίδη αντί Ομάρ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι της Κυριακής (10/2, 19:30) με τον ΠΑΟΚ και τη θέση του θα πάρει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, θα αρχίσει σιγά-σιγά να φτιάχνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει τον Ελαμπντελαουί στην ενδεκάδα. Ναι μεν προηγείται η αναμέτρηση με την Λαμία για το Κύπελλο την Τετάρτη (6/2, 17:00), αλλά οι πολλές αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στην Φθιώτιδα είναι μία τυπική επιβεβαίωση ότι το ματς της εβδομάδας είναι αυτό στην Θεσσαλονίκη και όχι στην Λαμία

Το πρόβλημα λοιπόν ενόψει Τούμπας ακούει στο όνομα του Ομάρ. Ο Νορβηγός που αποχώρησε με τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο από το ματς με τον Πανιώνιο, μόνο με θαύμα θα καταφέρει να δώσει το "παρών" κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα επιστρατευτεί στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό του Ελαμπντελαουί, που αποτελεί από το ξεκίνημα της χρονιάς έναν από τους παίκτες που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στις πολύ καλές εμφανίσεις των "ερυθρολεύκων". Ο ρεαλιστικός στόχος για τον Ομάρ δεν είναι άλλος από το να βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό στον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη στις 14 του μηνός.

Ερωτηματικό αποτελεί πάντως τι θα κάνει ο Μαρτίνς στην Λαμία, καθώς παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Τοροσίδης θα παίξει με τον ΠΑΟΚ, το πιθανότερο είναι να μην τον χρησιμοποιήσει μεθαύριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί σε ρόλο δεξιού μπακ στο παιχνίδι Κυπέλλου της Φθιώτιδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ