ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το ζόρι 18άδα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός!

Με το ζόρι 18άδα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός!
INTIME SPORTS

Πάλι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσόρι και Μπουχαλάκης. Τη θεραπεία του συνέχεια ο Ντα Κόστα και ο Σίλβα αναμένεται να πάρει στην αποστολή για Λονδίνο τον Γιάννη Μανιάτη, που δεν βρίσκεται στο 100%.

Τα προβλήματα τραυματισμού που έχουν προκύψει στον Ολυμπιακό έχουν «πονοκεφαλιάσει» για τα καλά τον Μάρκο Σίλβα, από την άποψη ότι οι λύσεις είναι περιορισμένες καθώς έχουν δηλωθεί μόλις 22 ποδοσφαιριστές στη λίστα του Champions League.

Ήδη τέσσερις ουσιαστικά είναι νοκ άουτ. Ο Μιλιβόγεβιτς είναι τιμωρημένος για την Άρσεναλ. Οι Ντα Κόστα, Τσόρι και Μπουχαλάκης είναι «οφ», αφού ούτε την Κυριακή (27/9) προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Κι αν για τον Ντα Κόστα ήταν αναμενόμενο, μιας και ο στόχος του είναι να προλάβει την Τούμπα την επόμενη Κυριακή (4/10), οι άλλοι δύο θα δοκίμαζαν να προπονηθούν σε κανονικό ρυθμό, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Εκτός απροόπτου λοιπόν, ο Σίλβα θα πάρει τον Μανιάτη στην 18άδα για το Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% καλά. Κι αυτό, γιατί δεν συμπληρώνεται διαφορετικά αποστολή. Εκτός κι αν επιλέξει κάποιον από την β' λίστα (Λάτσι;). Υπάρχει μία πιθανότητα να ταξιδέψει και ο Τσόρι στην Αγγλία, αλλά όχι για να παίξει.

Μην ξεχνάμε ότι έχει να προπονηθεί με την ομάδα σχεδόν δύο εβδομάδες κι ακόμα είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να προπονηθεί την Δευτέρα (28/9, 09.30πμ), στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού προτού «πετάξει» για το αεροδρόμιο του Λούτον.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Ολυμπιακός θα συμπληρώσει 18άδα με το ζόρι. Μια 18άδα που θα την ανακοινώσει αύριο (28/9) ο Σίλβα. Σε αυτήν λογικά θα συμπεριληφθούν οι Ρομπέρτο, Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Σιόβας, Μποτία, Βούρος, Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο, Ερνάνι, Σεμπά, Φινμπόγκασον, Ιντέγιε, Πουλίδο και λογικά Μανιάτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ