ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Έτοιμος να υπογράψει ο Σολδάνο

Ολυμπιακός: Έτοιμος να υπογράψει ο Σολδάνο

Στην τελική ευθεία μοιάζει να έχει μπει η υπόθεση απόκτησης του Φράνκο Σολδάνο για τον Ολυμπιακό, με τον 24χρονο φορ έτοιμο να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Λεπτομέρειες απομένουν για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Φράνκο Σολδάνο. Ακόμα ο Ολυμπιακός δεν τα έχει βρει με την Ουνιόν Σάντα Φε, αλλά δεν αποκλείεται έως την Πέμπτη (27/12) να τελειώσει η μεταγραφή του στους Πειραιώτες, αφού το πήραν απόφαση οι Αργεντίνοι ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους.

Ο Σολδάνο που τα βρήκε σε όλα με τoν Ολυμπιακό, βρίσκεται με το στυλό στο χέρι και περιμένει ειδοποίηση από την Ελλάδα για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για τη χώρα μας, ώστε να είναι ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσπάθειες της Ουνιόν να ανανεώσει με τον Σολδάνο για να πάρει περισσότερα χρήματα τον Γενάρη στο ενδεχόμενο πώλησης, έπεσαν στο κενό.

Δεν το δέχτηκε ο Αργεντινός και πλέον άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή που θα φτάσει στο 1,5 εκ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του (το υπόλοιπο ανήκει στην οικογένειά του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόεδρος Ουνιόν στο Sport24.gr: "Μικρή η διαφορά με Ολυμπιακό για Σολδάνο"
Οι 3 φορ του Μέντες που "παίζουν" για Ολυμπιακό
Μασούρας: "Θα τα καταφέρω και στον Ολυμπιακό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ