ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την ίδια συνταγή ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται ούτε αυτή τη φορά να ξεκινάει τον Γκιλιέρμε. Προτιμάει να πάει κόντρα στον Αστέρα με τους έντεκα που κατέβαζε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δεν θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (16/9, 20.30). Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις δοκιμές που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Παρότι υπήρχε μεσοβδόμαδα μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Πορτογάλος σκόπευε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο ματς με τους Αρκάδες, έτσι ώστε να προφύλασσε κάποιους από τους διεθνείς ενόψει Μπέτις, τελικά φαίνεται πώς θα εμπιστευτεί τους παίκτες που είχε κατεβάσει στα ματς με την Λουκέρνη και την Μπέρνλι.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας, τους Μιράντα και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά δίδυμο στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Λάζαρο – Ποντένσε στα "φτερά" της επίθεσης.

Ο Γκιλιέρμε που εμφανιζόταν ως φαβορί για να βρεθεί στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι θα κάτσει στον πάγκο και ίσως του δοθεί χρόνος συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νάτχο, ο οποίος "έγραψε" δύο 90λεπτα με την Εθνική Ισραήλ την προηγούμενη εβδομάδα και έχει αποκτήσει – έστω και μέσω του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος – έναν αγωνιστικό ρυθμό.

Ο δε Μεριά που επέστρεψε από την Τυνησία αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση βασικού, ίσως να είναι ο μοναδικός που μπορεί να μπει σφήνα στην ενδεκάδα αντί του Μιράντα. Ξεκάθαρα όμως είναι το αουτσάιντερ ο Τυνήσιος έναντι του Μιράντα.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ