ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με συνταγή αλά Camp Nou και στο Φάληρο ο Ολυμπιακός

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ICON

Τακτική παρόμοια με αυτή του Camp Nou αναμένεται να ακολουθήσει ο Τάκης Λεμονής, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" (31/10, 21:45). Οι σκέψεις του 57χρονου τεχνικού.

Σπουδαίο ματς το βράδυ της Τρίτης (31/10, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και με πολύπλευρο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όλη την απογοήτευση που έφερε, έχουν τα προβλήματα τους αγωνιστικά, όμως την ίδια ώρα υποδέχονται την Μπαρτσελόνα στο γήπεδο τους και περιμένουν έναν φίλο από τα παλιά, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έστω και ως αντίπαλο.

Ουδείς μπορεί να έχει απαιτήσεις νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που ωστόσο είναι ίσως το τελευταίο χαρτί του Ολυμπιακού για την μάχη της 3ης θέσης και το εισιτήριο του Europa League, ενώ ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να αναπτερώσει το ηθικό και να αλλάξει το κλίμα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Τάκης Λεμονής μάγος δεν είναι, αλλά καλείται να βγάλει λαγούς από το καπέλο του για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τους "μπλαουγκράνα".

Ο 57χρονος τεχνικός είδε τον Εμενίκε να πονάει στο γόνατο και να τίθεται νοκ-άουτ στην τελευταία προπόνηση, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπεν και Σεμπά, ενώ δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι ο προκάτοχος του είχε αφήσει εκτός λίστας τους Μίλιτς, Μαρτίνς και πολύ περισσότερο τους Ανσαριφάντ και Σισέ.

Με τον Τζούρτζεβιτς μοναδικό επιθετικό στην 2ομελή αποστολή, δεν είναι τόσο μακρινό το σενάριο να δούμε και στο Φάληρο τον Ολυμπιακό να παρατάσσεται με συνταγή Camp Nou. Δηλαδή χωρίς κλασικό προωθημένο.

Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένχελς και Φιγκέιρας είναι τα φαβορί για την κάλυψη των θέσεων στα μετόπισθεν, με τον Πορτογάλο να πηγαίνει στο αριστερό άκρο αντί του Κούτρη.

Ο Ρομαό με τον Ζιλέ θα έχουν ανασταλτικό ρόλο στον άξονα, με τους Καρσελά και Ανδρούτσο στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Φορτούνη - Οτζίτζα Οφόε να εναλλάσσονται στον ρόλο του επιτελικού μέσου και του επιθετικού.

Αν ο Λεμονής προτιμήσει κλασικό φορ -σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες- τότε ο Τζούρτζεβιτς θα μπει στην ενδεκάδα αντί του Ζιλέ.

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, είναι οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα πλάνα του Βαλβέρδε κόντρα στον Ολυμπιακό
Το Sport24.gr στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα
Χωρίς Εμενίκε κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
Φορτούνης: "Με τη δύναμη του κόσμου, μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα"
Λεμονής: "Η Μπαρτσελόνα δεν καταλαβαίνει από έδρες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ