ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με οδηγούς τον Προτό και τον Ρομαό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΠΡΟΤΟ(Κ) ΡΟΜΑΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΠΡΟΤΟ(Κ) ΡΟΜΑΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κανένας από τον Ολυμπιακό δεν θα φύγει σίγουρα, ορισμένοι περνούν από εξετάσεις έως το τέλος της σεζόν, ωστόσο οι δύο "γερόλυκοι" αποτελούν το παράδειγμα προς μίμηση για κόσμο και κοσμάκη μέσα στο Ρέντη.

Άρχισαν νωρίς τα... όργανα στον Ολυμπιακό. Μπαράζ δημοσιευμάτων για το ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από το Λιμάνι, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι μία: Ακόμα δεν έχει φύγει κανένας, γιατί πολύ απλά απομένουν ακόμα τέσσερις μήνες ως το καλοκαίρι.

Μπορούν να γίνουν πολλές εικασίες και υποθέσεις. Να θυμίσουμε ότι πέρσι για παράδειγμα ο Σεμπά ήταν με το ενάμισι πόδι στο Μεξικό και ο Πάρντο εκτός Ολυμπιακού.

Ο Μποτία επίσης ήταν προς την έξοδο, ο Μάριν δεν βρισκόταν στην καλύτερή του φάση στους Πειραιώτες και γενικότερα υπήρχε ένα αλαλούμ γύρω στις αρχές Μαρτίου για τον... Ολυμπιακό του 2017-18.

Οπότε, εικασίες μπορούν να γίνουν στην παρούσα φάση. Κι αυτό, γιατί δεν είναι θέμα αδιαφορίας ορισμένων ποδοσφαιριστών, αλλά αν μπορούν ή όχι. Αρκετοί έχουν μείνει από... καύσιμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν τη νέα σεζόν (π.χ. Ομάρ).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν ότι θα ήθελαν οι ποδοσφαιριστές και ειδικά οι νεότεροι να έχουν στο μυαλό τους ως παραδείγματα προς μίμηση τους Προτό και Ρομαό, δύο από τα πιο έμπειρα παιδιά που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο πρωταθλητής στο ρόστερ του και κυρίως δύο παιδιά που καταθέτουν την ψυχή τους στο χορτάρι.

Από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Μποτία θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, οι Προτό και Ρομαό θα είναι οι δύο οδηγοί για... κόσμο και κοσμάκη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Μέχρι στιγμής όντως υπάρχουν παιδιά που δεν κινδυνεύουν ενόψει της νέας σεζόν, κυρίως της "τρέλας" που έχουν δείξει όταν φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα, όπως για παράδειγμα ο Ταχτσίδης, ο Κούτρης ή ο Ανσαριφάρντ.

Όλα όμως στην παρούσα φάση είναι σχετικά. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μπορεί να συμβεί από τώρα ενόψει καλοκαιριού, γιατί πολύ απλά όλοι οι παίκτες (πλην του Μποτία) δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό! Οπότε, για να φύγουν κάποιοι, θα πρέπει να έρθουν προτάσεις...

Υπομονή λοιπόν... Αυτό που προέχει τώρα στην ΠΑΕ είναι να δουν τον Ολυμπιακό να μην παρατήσει κανένα ματς έως το τέλος της σεζόν, έτσι ώστε να τερματίσει έστω στη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά τουChampions League.

Φαντάζει δύσκολο να το καταφέρει η ομάδα του Πειραιά, αλλά απομένουν εννιά αγωνιστικές και πρώτος ο Όσκαρ Γκαρθία θα ζητήσει την Τετάρτη (14/2) από τους παίκτες του να μην πετάξουν λευκή πετσέτα αγωνιστικά. Θα προσπαθήσει να τους δώσει κίνητρο και ελπίζει να δει ανταπόκριση.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς για το πέναλτι
Κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ