ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με κόσμο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Με κόσμο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Δεκτή έγινε η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης για ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για την υπόθεση με τον αναπτήρα που έπεσε στον αγώνα με τον Πλατανιά και βρήκε τον Κουλιμπαλί.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών (συν πρόστιμο) για την υπόθεση με τον αναπτήρα που έπεσε στον αγώνα με τον Πλατανιά και βρήκε στο πόδι τον Κουλιμπαλί.

Οι Πειραιώτες έκαναν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, αυτή έγινε δεκτή και ως εκ τούτου θα παίξουν με τον κόσμο τους στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση. Με την υπ’ αριθμ. 8/17-2-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 38/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει. Κηρύσσει απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη. Διαβιβάζει την δικογραφία στον αρμόδιο Πειθαρχικό Εισαγγελέα για δικές του ενέργειες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ