ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Κασάμι και Βέργο η "πρώτη" του Ολυμπιακού

Με Κασάμι και Βέργο η "πρώτη" του Ολυμπιακού
Βέργος, Κασάμι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με παρόντα τον Παϊτίμ Κασάμι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στου Ρέντη. Διαβάστε ποιοι ήταν οι υπόλοιποι 19 που έδωσαν το παρών.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την Τετάρτη (14/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στου Ρέντη και το παρών μεταξύ άλλων έδωσε ο Ελβετός μέσος, Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συνολικά 20 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών, οι οποίοι ήταν οι εξής: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι.

Παρόντες, με άλλα λόγια, και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ρισβάνης, Κούτρης και Σισέ, αλλά και ο Βέργος που ήταν στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και επέστρεψε στο Λιμάνι. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

" Η νέα αγωνιστική περίοδος άρχισε επίσημα, για τονΟλυμπιακό, το πρωί της Τετάρτης, 14 Ιουνίου 2017. Οι ποδοσφαιριστές τουΜπέσνικ Χάσι, συγκεντρώθηκαν το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να «βάλουν μπροστά» για τη νέα σεζόν. Το πρώτο ραντεβού ήταν στοMetropolitan, στις 8πμ, όπου οι ποδοσφαιριστές περνούσαν, σταδιακά, από αιματολογικές εξετάσεις.

Στη συνέχεια, μετέβαιναν στοΠροπονητικό Κέντρο του Ρέντη, όπου χωρισμένοι σε γκρουπ, άρχισαν να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις. Αυτές θα ολοκληρωθούν αύριο και αμέσως μετά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα κάνει γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μεταβούν στην Αυστρία, την Παρασκευή το πρωί, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας".

Απόντες ήταν όλοι οι διεθνείς, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα άδεια, αλλά και οι Τσόρι - Καμπιάσο. Προφανής ένδειξη για το τέλος της καριέρας των δύο Αργεντινών από τον Ολυμπιακό, εκτός κι αν προκύψει έκπληξη πρώτου μεγέθους. Αμφότερων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξεκίνησε η νέα σεζόν με... σέντρα στου Ρέντη
Ανακοίνωσε Σισέ ο Ολυμπιακός
Και επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Κούτρης
Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ρισβάνης
Σεφτέ με τρεις ανακοινώσεις και έπεται συνέχεια
Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ντουμάνης
Ρισβάνης: "Νέα ομάδα, νέoι στόχοι, με πολλή δουλειά"
Φιλικό με Μέχελεν ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ