ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Καμπιάσο, Μάριν η αποστολή του Ολυμπιακού

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Εστεμπάν Καμπιάσο και Μάρκο Μάριν περιλαμβάνει η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μπεσίκτας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Έξω ο Σεμπά.

Ο Βασίλης Βούζας συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τους "ξεχασμένους" -από τον Πάουλο Μπέντο- Εστεμπάν Καμπιάσο και Μάρκο Μάριν, για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Πέμπτη (09/03, 22:05), στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Europa League.

Τόσο ο Αργεντινός αμυντικός μέσος όσο και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με τον Πορτογάλο προπονητή, ωστόσο ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας έδειξε από τις προπονήσεις ακόμα ότι υπολογίζει σε όλο το ρόστερ, κάτι που σημείωσε και στη συνέντευξη Τύπου με τη φράση "θα ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες".

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Στέφανος Καπίνο, Μπρούνο Βιάνα και Σεμπά λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός πλάνων έμεινε και ο Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ