ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με εκπλήξεις η "πρόβα" του Λεμονή για Νέα Σμύρνη

Με εκπλήξεις η "πρόβα" του Λεμονή για Νέα Σμύρνη

Είτε ήθελε να παραπλανήσει ο 57χρονος τεχνικός τους ρεπόρτερ στην τελευταία δοκιμή στο Ρέντη, είτε σκοπεύει όντως να προχωρήσει σε μία ενδεκάδα με εκπλήξεις. Το Sport24.gr αναλύει.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (14/10, 20.30) το πρώτο σημαντικό παιχνίδι μέσα στον Οκτώβριο και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές, μετά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο Τάκης Λεμονής για να βγάλει από το μυαλό τους την Μπαρτσελόνα.

Ο 57χρονος τεχνικός με βάση τα όσα έχει δείξει με Γιουβέντους και Ατρόμητο, κατεβάζει την ενδεκάδα που έχει δοκιμάσει την προηγούμενη μέρα. Δεν αποκλείεται λοιπόν, το ίδιο να πράξει και στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Από την άλλη υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ως προς τα πρόσωπα που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση. Για παράδειγμα, ο Μποτία έδειχνε φαβορί για το κέντρο της άμυνας και ο Νικολάου είχε το προβάδισμα για να βρεθεί στο πλευρό του.

Ο Λεμονής όμως στην "πρόβα" έβαλε τον Σισέ και τον Νικολάου με τους βασικούς στο δίτερμα! Αν επιλέξει αυτούς τους δύο, τότε πραγματικά θα πρόκειται για έκπληξη.

Επίσης, ο Ανσαριφάρντ που φάνταζε αουτσάιντερ για να ξεκινήσει στην κορυφή, χθες (13/10) δοκιμάστηκε με τους βασικούς και όχι ο Τζούρτζεβιτς, ο οποίος πράγματι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση παρά την προσπάθεια που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Με λίγα λόγια, αν λάβουμε υπόψη την τελευταία προπόνηση στο Ρέντη, τότε ο Λεμονής αναμένεται να κατεβάσει ένα σχήμα με Προτό στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας (δεξιά), Σισέ, Νικολάου και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, τους Ρομαό, Οφόε και Φορτούνη στα χαφ, τους Πάρντο και Σεμπά στα άκρα της επίθεσης και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο Μποτία εμφανιζόταν σίγουρος για την ενδεκάδα. Οπότε, περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, θα φανεί αν ήταν παραπλανητική η χθεσινή δοκιμή ή η ενδεκάδα που είχε τελικά στο μυαλό του ο Λεμονής για το ματς με τον Πανιώνιο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιστροφή Καπίνο, έξω ο Εμενίκε ενόψει Πανιωνίου
Ανδρούτσος: "Σημαντικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος"
Αίτημα της Λίγκας για δυο επιπρόσθετους διαιτητές σε όλους τους αγώνες!
Mega analysis: Τα xGoals ανοίγουν τα X-Files της Super League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ