ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με δέκα παίκτες της Ακαδημίας κόντρα στον ΠΑΣ!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πολλές οι εκπλήξεις που επιφύλαξε ο Χρήστος Κόντης στην ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ. Δέκα συνολικά παίκτες της Ακαδημίας στα πλάνα του 43χρονου τεχνικού.

Στους "Ζωσιμάδες" και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει ο Ολυμπιακός το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2018-2019, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (5/5) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της Κυριακάτικης (6/5, 19:00) αναμέτρησης και ο Χρήστος Κόντης έκρυβε κάμποσες εκπλήξεις στον καταρτισμό της αποστολής.

Προτό, Μάριν, Ρομαό και Ελαμπντελαουί ήρθαν να προστεθούν στους Οτζίτζα, Σεμπά, Ζιλέ, Πάρντο και Μποτία που ήταν μονίμως εκτός αποστολής εσχάτως.

Εκτός είναι φυσικά ο Κούτρης που αναρρώνει από την επέμβαση στον ώμο, ο Μιραλάς που υπέγραψε την Παρασκευή (4/5) την ολοκλήρωση του δανεισμού από την Έβερτον και ο Ίβουσιτς που δεν υπολογίζεται.

Στα πλάνα του Χρήστου Κόντη συμπεριλήφθηκαν οι Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Ξενιτίδης, Βάρκας και Κωστανάσιος από την Κ-20.

Μαζί με τους Χουτεσιώτη, Νικολάου, Ανδρούτσο, Βρουσάι και Βέργο, ο αριθμός των παικτών που συμμετέχουν στην αποστολή και προέρχονται από την Ακαδημία φτάνει τους 10, ενώ για πριν φύγει για τα Τρίκαλα και ακολουθήσουν οι Αστέρας Τρίπολης και Καϊζερσλάουτερν, ο Φορτούνης είχε θητεία περίπου 2,5 ετών στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών.

Χουτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Ίγκορ, Χατζισαφί, Ένχελς, Σισέ, Νικολάου, Λάμπρου, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Βέργος, Βάρκας και Κωστανάσιος είναι οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στα πλάνα του ο Χρήστος Κόντης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ