ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έξι παίκτες από τους θεωρητικά "βασικούς" αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής με τον Λεβαδειακό (09/04, 19:00) ο Τάκης Λεμονής. Από την τηλεόραση θα δουν το ματς οι Φορτούνης, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Ντα Κόστα και φυσικά ο τιμωρημένος Μποτία.

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η απόφαση του Τάκη Λεμονή να αφήσει εκτός αποστολής αρκετά από τα βαριά του "όπλα", από αυτά που – θεωρητικά – προορίζει για βασικά στην πρώτη "μάχη" με την ΑΕΚ το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (13/4, 19.30).

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Αλμπέρτο Μποτία, καθώς κι οι Μάνουελ Ντα Κόστα, Ντιόγκο Φιγκέιρας, Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, Αλεξίς Ρομαό κι ο Κώστας Φορτούνης, ενώ σε αποστολή επιστρέφει ο Μπρούνο Βιάνα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, όπως κι οι Παρέδες, Σισοκό και Νικολάου.

Στο πούλμαν για Λιβαδειά θα μπουν οι Εστέμπαν Καμπιάσο, Μάρκο Μάριν, αλλά το πιθανότερο είναι να κάτσουν και οι δύο στον πάγκο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μαρτίνς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ