ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με απουσίες και στόχο ένα γκολ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Να κάνει βήμα πρόκρισης θέλει ο Ολυμπιακός απόψε (25/7, 21:45) στο "Partizan Stadium", στην πρώτη από τις δύο "μάχες" με την Παρτίζαν στον 3ο προκριματικό του Champions League. Με απουσίες και στόχο ένα γκολ οι Πειραιώτες στο Βελιγράδι.

Η Παρτίζαν είναι το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός, στην προσπάθεια του να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League, μετά το περσινό διάλειμμα που προήλθε μέσα από το σοκ του αποκλεισμού από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι Πειραιώτες λοιπόν θα πρέπει να αποκλείσουν τους πρωταθλητές Σερβίας και εν συνεχεία να προετοιμαστούν για τα play offs της διοργάνωσης με φόντο την πρόκριση στους ομίλους.

Για να φτάσουν μέχρι εκεί, χρειάζεται πρώτα να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης (25/7, 21:45) στο "Partizan Stadium" του Βελιγραδίου, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης τους εις βάρος της Παρτίζαν στη ρεβάνς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 2 Αυγούστου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από το στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων", καθώς Μποτία, Ανδρούτσος, Ελαμπντελαουί και Ταχτσίδης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν εγκαίρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν εσχάτως και έτσι δεν υπολογίζονται από τον Χάσι για το αποψινό ματς. Ο δε Ταχτσίδης δεν θα είναι έτοιμος ούτε για τη ρεβάνς, γι' αυτό και έμεινε εκτός λίστας.

Εκτός πλάνων του 46χρονου τεχνικού είναι για λόγους τακτικής οι Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μαρτίνς και Σκαφίδας, όπως και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Κροάτης αριστερός μπακ Χρβόγε Μίλιτς.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δημιουργήθηκε με μια ίωση που αντιμετωπίζει ο Στέφανος Καπίνο, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ ούτε που συζητάει το ενδεχόμενο να χάσει το ματς...

Πέρα από τις σκέψεις ενδεκάδας (που μπορείτε να διαβάσετε σε ξεχωριστό ρεπορτάζ του Sport24.gr) και τις επιλογές σε επίπεδο προσώπων, αυτό που θέλει ο Μπέσνικ Χάσι από την ομάδα του είναι να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στο Βελιγράδι.

Και αυτό γιατί ακόμη και σε περίπτωση στραβού αποτελέσματος, ένα εκτός έδρας τέρμα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη ρεβάνς. Άλλωστε η Παρτίζαν μπορεί να μην τρομάζει, αλλά η μόλις μια ήττα που έχει στα τελευταία 27 εντός έδρας ματς είναι ένα στατιστικό που δεν περνά απαρατήρητο.

ΜΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΑΙ... ΕΔΡΑ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Οι πρωταθλητές Σερβίας έδειξαν κεφάτοι στην πρεμιέρα, έστω και αν το πρωτάθλημα της χώρας είναι χαμηλότερης ταχύτητας από το ελληνικό. Το 6-1 επί της Μάτσβα Σάμπατς αν μη τι άλλο δίνει καλή ψυχολογία στους παίκτες του Μίροσλαβ Τζούκιτς, που στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (24/7) αποκάλυψε ότι ο Λεονάρντο θα είναι κανονικά στη διάθεση του.

Η Παρτίζαν έχει ταλαιπωρηθεί από το σήριαλ φυγής του Βραζιλιάνου, που έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Μάτσβα, ωστόσο τελικά επικράτησε η λογική της παραμονής του για τα ματς με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία της πώλησης του. Πιθανότατα στην Αλ Αχλί που προσφέρει 6 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση ενός παίκτη που πέρσι πέτυχε 26 γκολ σε σύνολο 38 συμμετοχών με τους νταμπλούχους και μάλιστα ως ακραίος κυνηγός...

Ο Τζούκιτς ήταν ξεκάθαρος και για τον βαθμό ετοιμότητας του Σεϊντουμπά Σουμά, που αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Παρτίζαν (1,6 εκατ. ευρώ στοίχισε η απόκτηση του από την Σλόβαν Μπρατισλάβας), υποστηρίζοντας ότι ο επιθετικός μέσος από τη Γουινέα δεν μπορεί να βγάλει παραπάνω από 20 - 30 λεπτά κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Κλάγιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Εβέρτον, Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς, Λεονάρντο, Ταουαμπά και Τζούρτζεβιτς είναι οι έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσουν στο ματς για τους γηπεδούχους, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Σερβία.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NΟVA (που έβαλε τέλος στο... θρίλερ της τηλεοπτικής στέγης, αποκτώντας τα δικαιώματα προβολής του αγώνα το βράδυ της Δευτέρας) και συγκεκριμένα το Novasports1 HD, ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 (σε περιγραφή του Διονύση Βερβελέ), ενώ την ζωντανή εξέλιξη της αναμέτρησης θα μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την live πλατφόρμα του Sport24.gr.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φτιάξε την ενδεκάδα κόντρα στην Παρτίζαν
Με αυτή την εμφάνιση θα παίξει στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Μόνο επτά οι σίγουροι της ενδεκάδας του Ολυμπιακού!
"Ψημένοι" ξένοι, άπειροι Έλληνες
Στη NOVA το Παρτίζαν - Ολυμπιακός!
Χάσι: "Είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι"
Οριστικά στον Μαρινάκη ο ΔΟΛ
Μαρινάκης: "Αντί ευημερίας, η κεντρική διαχείριση γέμισε ορισμένες τσέπες"
Τζούκιτς: "Θα παίξει ο Λεονάρντο, ισχυρή ομάδα ο Ολυμπιακός"
Δεν θέλει να το χάσει ο Καπίνο!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ