ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ανατροπή η Κ20 του Ολυμπιακού, 3-2 την Κέρκυρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ20 του Ολυμπιακού έκανε ανατροπή στην ανατροπή και επικράτησε 3-2 της Κέρκυρας για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. "Χρυσός" σκόρερ ο Βοΐλης στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με 1-0, η Κέρκυρα έκανε την ολική επαναφορά, προηγήθηκε 2-1, αλλά τελικά οι παίκτες του Βασίλη Βούζα πήραν τη νίκη με 3-2 και παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Φυτόπουλος άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, ενώ στο 21' μετά από έξοχη πάσα του Τσερκώνη ο Βοΐλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 34' η Κέρκυρα "αιφνιδίασε" με τον Παναγιωτίδη να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 52' η ομάδα του Ιονίου πέτυχε το 1-2 με τον Λαμπόγλου και έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πίεζε για να ισοφαρίσει και να πάρει τη νίκη αλλά ήταν δύσκολο να "σπάει" την μαζική άμυνα της Κέρκυρας. Στο 90' όμως ο Φυτόπουλος έδωσε στον Βρουσάι, ο οποίος βρήκε τον Τσερκώνη, κι αυτός μέσα από τη μικρή περιοχή "έγραψε" το 2-2.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να κρατήσει το σκορ στα επίπεδα του 2-2, αλλά ο Ολυμπιακός "χαμογέλασε" στο 90+9! Ο Γαλούπης έβγαλε έξοχη ασίστ στον Βοΐλη και ο τελευταίος με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (70' Κωστανάσιος), Γαλούπης, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης (57' Κουγιός), Κατσούκης, Φυτόπουλος, Βοϊλης, Τσερκώνης, Ζιάκας (59' Βρουσάι).

Κέρκυρα: Κορωνάκης, Βλάχος, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Πιτσόλης, Κέντρος, Τσανης, Ματσίνγκος (83' Θεοδωρίδης), Σπάχιου (90+1 Γκερέκος), Λαμπόγλου, Μπάρδος (90+5 Νικολάου).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ