ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αλλαγές κόντρα στην ΑΕΛ ο Ολυμπιακός

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αναμενόταν ο Μπέσνικ Χάσι άφησε εκτός αποστολής για την ΑΕΛ (19/8, 21:30) ορισμένα από τα βασικά του "όπλα", για να τα έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκα στη ρεβάνς της Κροατίας.

Αναμενόμενες ήταν κάποιες επιλογές του Μπέσνικ Χάσι ως προς την κατάρτιση της αποστολής που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές. Με δεδομένο ότι ο “τελικός” του Ολυμπιακού είναι την Τρίτη (22/8, 21:45) με την Ριέκα και όχι η αυριανή πρεμιέρα με την ΑΕΛ (19/8, 21:30), ο τεχνικός των Πειραιωτών αποφάσισε να αφήσει ορισμένους βασικούς εκτός αποστολής.

Στην εξέδρα λοιπόν θα κάτσουν οι Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Οφόε και Ρομαό για να πάρουν ανάσες και να κρατήσουν δυνάμεις για την Κροατία. Έξω είναι και οι τραυματίες Ελιουνούσι, Εμενίκε, Ταχτσίδης, ο ανέτοιμος Μποτία, αλλά και ο τιμωρημένος Μπεν.

Η έκπληξη στην 20άδα ακούει στο όνομα του Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Χάσι, αλλά αυτή τη στιγμή μπορεί να δώσει λύσεις στο ροτέισον που ετοιμάζει το τεχνικό τιμ με την ΑΕΛ.

Επιστροφή στην αποστολή και για τους Σιώπη – Σισέ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ