ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 22 παίκτες, αλλά χωρίς Βούκοβιτς κόντρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα αντιμετωπίσει τη Λαμία ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι. Εκτός έμεινε ο Βούκοβιτς για λόγους ξεκούρασης.

Ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, η οποία περιλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Αλβανός τεχνικός στρέφει το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις και καταστρώνει σχέδια με αρκετούς βασικούς και λίγες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ριέκα, σίγουρα λιγότερες από όσες έκανε στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ.

Σίγουρος απών, πάντως, θα είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Ο Χάσι άφησε εκτός πλάνων για τον αγώνα στο Περιστέρι (αφού το γήπεδο των "νεοφώτιστων" δεν είναι έτοιμο) τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα έχει και υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τις επόμενες ημέρες και ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει να προκαλέσει κόπωση από τόσο νωρίς τον παίκτη του.

Από την προπόνηση της Παρασκευής δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο κι έτσι ο Χάσι ανακοίνωσε αποστολή χωρίς περαιτέρω εκπλήξεις: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Γιαννιώτης, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ