ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 21 παίκτες στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τους Τζούρτζεβιτς, Ένχελς, Προτό αλλά και Εμενίκε θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη (9/9, 20:30). Συνολικά 21 παίκτες πήρε μαζί του ο Μπέσνικ Χάσι, ποιους άφησε εκτός.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (8/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη (9/9, 20:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη και η οποία αποτελείται από 21 παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι τα τρία πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα των "ερυθρολεύκων", οι Τζούρτζεβιτς, Ένχελς, Προτό αλλά και ο Εμενίκε που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις τελευταίες εβδομάδες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο για την Ξάνθη: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρτίνς, Ανσαριφάρντ για λόγους τακτικής, ο τιμωρημένος Μίλιτς (αποβλήθηκε κόντρα στην Λαμία), οι ανέτοιμοι Σισέ, Μποτία, Ταχτσίδης και ο τραυματίας Βούκοβιτς.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Ευρωπαίοι και οι μεταλλαγμένοι
Στους 35 οι νέοι παίκτες της Ακαδημίας
Τέλος εποχής: Σταμάτησε στα 37 του ο Καμπιάσο!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ