ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 20άδα στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων (5/4, 19.30). Εκτός έμειναν οι Παρέδες και Σισοκό, επανήλθε ο Σεμπά.

Όπως με τον Πλατανιά, έτσι και με την Κέρκυρα, ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να πάρει στην αποστολή πάλι 20 ποδοσφαιριστές. Κατά συνέπεια,θακόψει” δύο λίγο πριν από τη σέντρα του αυριανού αγώνα (5/4, 19.30).

Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πλατανιά, ο 57χρονος τεχνικός άφησε έξω τον Σισοκό και συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Σεμπά που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τους Χανιώτες.

Εκτός έμειναν επίσης οι Νικολάου, Παρέδες για λόγους τακτικής και ο Βιάνα λόγω έλλειψης ετοιμότητας, με τον Βραζιλιάνος μάλιστα να κάνει την Δευτέρα (3/4) την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και την Τρίτη (5/3) να ανεβάζει κι άλλο τους ρυθμούς.

Κατά τ' άλλα, την αποστολή αποτελούν οι Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ