ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 20 παίκτες στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την αποστολή για τη Βαρκελώνη γνωστοποίησε ο Τάκης Λεμονής τη Δευτέρα (16/10). Με 20 παίκτες και χωρίς τους Εμενίκε, Σεμπά, Φιγκέιρας οι Πειραιώτες στο "Camp Nou".

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (16/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα (18/10) και το απόγευμα της αναχωρεί με προορισμό την πόλη της Βαρκελώνης.

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ, είναι οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Τάκης Λεμονής για το ματς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Εμενίκε, Σεμπά, Φιγκέιρας και ο τραυματίας Μπεν. Σισέ, Μίλιτς, Ανσαριφάρντ και Μαρτίνς είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο ΚΟΛΟΥΜ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ "ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ"

Σε ό,τι αφορά στον άρχοντα της αναμέτρησης, θα είναι ο Σκοτσέζος, Γουίλιαμ Κόλουμ. Ο 38χρονος ρέφερι έχει διευθύνει αγώνα του Ολυμπιακού το 2008, όταν οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ηττηθεί 1-0 από τη Μέταλιστ για τους ομίλους του UEFA. Επίσης, έχει σφυρίξει την ισοπαλία 1-1 του ΠΑΟΚ με τη Χέρενφεν το 2009, την ήττα 2-0 του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη το 2010 και τη νίκη 1-0 της εθνικής Ελλάδος επί της Σλοβακίας το 2012.

Βοηθοί θα είναι οι Φράνσις Κόνορ και Ντάγκλας Ρός, επιπρόσθετοι οι Τζον Μπίτο και Κέβιν Κλάνσι, ενώ τέταρτος ο Ντάγκλας Πότερ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ