ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 10 αλλαγές ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σαρωτικές οι αλλαγές απόψε (4/10, 19.55) στο αρχικό σχήμα από πλευράς Πέδρο Μαρτίνς, καθώς σκοπεύει να κρατήσει μόνο τον Γιασίν Μεριά από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Τουρέ, Ναουέλ, Σισέ, Νάτχο και Σα παίρνουν φανέλα βασικού.

Αυτό δεν είναι "λίφτινγκ", αλλά... τσουνάμι αλλαγών! Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει πάρει απόφαση να προχωρήσει σε ένα σωρό αλλαγές στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" (4/10, 19.55). Κι αυτό, λόγω της επιβάρυνσης που παρατήρησε σε πολλούς από τους "βασικούς" και εξαιτίας του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (7/10) στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν θα προχωρήσει σε δέκα αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει πριν από τέσσερις μέρες απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ήδη οι Βούκοβιτς, Μπουχαλάκης, Ομάρ, Λάζαρος και ο τιμωρημένος Τσιμίκας θα δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση, καθώς έμειναν εκτός αποστολής. Στον πάγκο όμως αναμένεται να κάτσουν άλλοι δέκα που αγωνίστηκαν κόντρα στον "Δικέφαλο" του Βορρά.

Ο λόγος για τους Γιαννιώτη, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνη και Χασάν. Ουσιαστικά ο μοναδικός παίκτης που ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ και θα ξεκινήσει και την Πέμπτη (4/10) στο Μιλάνο θα είναι ο Γιασίν Μεριά.

Ο Τυνήσιος στόπερ θα βρεθεί στο πλευρό του Παπέ Σισέ, ο οποίος δεν παίζει φέτος για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Είχε μπει και στο ματς της Αγγλίας με την Μπέρνλι στα τελευταία λεπτά για να ενισχύσει τα μετόπισθεν.

ΜΕ ΤΟΥΡΕ, ΝΑΟΥΕΛ, ΝΑΤΧΟ, ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ ΚΑΙ ΣΑ

Τι ετοιμάζει λοιπόν ο Μαρτίνς για τον αγώνα με τη Μίλαν; Μπορεί να μην έχει δείξει πολλά πράγματα στις προπονήσεις, όμως, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα δώσει φανέλα βασικού στον Σα κάτω από τα δοκάρια, με τον Γιαννιώτη να μένει εκτός και να ανανεώνει το... ραντεβού του με την ενδεκάδα την Κυριακή (7/10) στο ΟΑΚΑ.

Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη (δεξιά), Σισέ, Μεριά και Κούτρη (αριστερά). Στα χαφ θα είναι οι Γκιλιέρμε, Νάτχο και Τουρέ, και αυτό που μένει να φανεί είναι ποιος θα είναι ο σχηματισμός. Αν θα πάει δηλαδή με 4-2-3-1 και τον Γιάγια πίσω από τον φορ ή θα πάει με 4-3-3 με "κόφτη" τον Γκιλιέρμε και τους Νάτχο – Τουρέ εσωτερικούς χαφ.

Στα "φτερά" της επίθεσης οι Φετφατζίδης και Ναουέλ συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού, ενώ στην κορυφή αναμένεται να επιστρέψει ο Γκερέρο.

From legend to legend για μια θρυλική βραδιά στο Μιλάνο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ