ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαυρογενίδης: "Συγχαρητήρια, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα"

Μαυρογενίδης: "Συγχαρητήρια, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Κ17 του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, αλλά τους έστειλε το μήνυμα ότι "τα δύσκολα τώρα αρχίζουν".

Μετά το 1-0 στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της Κ17 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, ανέφερε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά, το άξιζαν. Αυτό το ηλικιακό γκρουπ έχει δουλέψει πολύ και έχει περάσει πολλά, αρκετά χρόνια τώρα. Το μήνυμα που θέλω να τους δώσω είναι ότι τα κατάφεραν.

Βεβαίως, τα κατάφεραν σε αυτό το σημείο της καριέρας τους, μιας και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Στον Ολυμπιακό θέλουμε να εκπαιδεύουμε παιδιά, πιστεύουμε σε αυτά, ώστε να παίξουν κάποτε στην πρώτη ομάδα".

Για τον τελικό:

"Ήταν καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίζουμε σύμφωνα με το μοντέλο παιχνιδιού μας, αυτό που αρέσει και ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Ήμασταν πολύ καλοί, κυριαρχήσαμε σε όλην τη διάρκεια του παιχνιδιού".

Ντότης: "Με ολυμπιακή ψυχή"

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βασίλης Ντότης, που έβαλε το μοναδικό γκολ του τελικού με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Δεν έχω να πω τίποτα, μόνο ότι το χρωστάμε στον προπονητή μας που είμαστε μαζί του δύο χρόνια και στους εαυτούς μας. Μπήκαμε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, παίξαμε με Ολυμπιακή ψυχή, το θέλαμε παραπάνω και δείξαμε θέληση. Το χρωστούσαμε στον εαυτό μας, το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στην ομάδα μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ