ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαυρογενίδης: "Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, ζητάμε συγγνώμη"

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, χαρακτήρισε ως τη χειρότερη ποδοσφαιρική του βραδιά την εισβολή κουκουλοφόρων στο ματς με την Μπάγερν και ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει τους ερυθρόλευκους.

Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και κράνη εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Κ19 για το Youth League κι επιτέθηκαν στους οπαδούς των Βαυαρών με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση.

Οι τέσσερις τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο, ενώ ασφαλώς το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο προπονητής της Κ19 των ερυθρόλευκων δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη και έμεινε αποσβολωμένος όπως και οι παίκτες του.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης χαρακτήρισε ως τη χειρότερη ποδοσφαιρική του βραδιά την εισβολή κουκουλοφόρων το θλιβερό περιστατικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι: "Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό".

"Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Δεν πρέπει να μιλήσουμε. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Ζητάμε συγγνώμη. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν άψογη. Είναι μακράν η χειρότερη ποδοσφαιρική μου βραδιά", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Συγγνώμη των παικτών στους οπαδούς της Μπάγερν
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Τρομερή ενέργεια των νεαρών ποδοσφαιριστών
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Τέσσερις τραυματίες μετά την εισβολή κουκουλοφόρων
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Φωτογραφίες από την εισβολή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ