ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μάχη" με Σαχτάρ για Εμενίκε, δύο οι εναλλακτικές

Feyenoord's Eric Botteghin, left, tries to stop Fenerbahce Emmanuel Emenike, right, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo)
Feyenoord's Eric Botteghin, left, tries to stop Fenerbahce Emmanuel Emenike, right, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo) AP

Ο Ολυμπιακός παλεύει με την Σαχτάρ για την απόκτηση του Εμενίκε, ο οποίος κόπηκε από την αποστολή της Φενέρ. Αν μέχρι την Δευτέρα (3/7) δεν κλείσει θετικά η περίπτωσή του, τότε θα στραφεί σε άλλες πιο προσιτές λύσεις (Τσοπ, Μουκαντζό).

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι ο Μπέσνικ Χάσι ήθελε… χθες έναν φορ, δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια. Πλέον, στο λιμάνι δεν φαίνεται ότι θα περιμένουν για πολύ καιρό ακόμα τον Εμενίκε. Ναι μεν είναι ο «Νο1» στόχος, αλλά η αποστολή των "ερυθρολεύκων" φεύγει για Βέλγιο την Τετάρτη (5/7) και ο νέος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" θέλει εδώ και τώρα επιθετικό!

Το πολύ ως την Δευτέρα (3/7) φαίνεται ότι θα περιμένει ο Ολυμπιακός τον Εμενίκε. Ο Ουσίγιος είναι στην Κωνσταντινούπολη και δίνει τη μάχη του, αλλά το κακό είναι ότι έχει μπει στο "παιχνίδι" και η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Ουκρανοί πιστεύουν ότι ο Αφρικανός που "κόπηκε" από την προετοιμασία της Φενέρ, θα μείνει στο τέλος ελεύθερος. Η Σαχτάρ δεν δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει τη Φενέρ, ενώ οι Τούρκοι θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του (2,5εκ. ευρώ). Στην γειτονική χώρα υποστήριζαν κάποιοι ότι έχει ήδη μείνει ελεύθερος.

Όπως και να ‘χει, η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ξεμπερδέψει με το θέμα του επιθετικού ως αύριο (3/7). Αν δεν «κάτσει» του Εμενίκε, τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως αυτή του 27χρονου Κροάτη, Ντούγιε Τσοπ, της Κάλιαρι (9 γκολ σε 31 συμμετοχές πέρσι ως δανεικός στην Χιχόν) ή του 28χρονου Καμερουνέζου φορ, Μπέντζαμιν Μουκαντζό, της Λοριάν (26 γκολ σε 56 ματς την τελευταία διετία).

Την ίδια στιγμή στο Ιράν επιμένουν ότι ο Ταρεμί της Περσέπολις είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους». Η αλήθεια είναι ότι ο Ιρανός έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και στο λιμάνι τον έχουν στα υπόψη τους. Δεν φαίνεται όμως ότι είναι τόσο ψηλά όσο οι Τσοπ και Μουκαντζό.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ