ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ματς-πρόκληση στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:30) και θέλει τους βαθμούς για να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή. Τα πλάνα 11άδας του Λεμονή, για να σπάσει την παράδοση η ομάδα του Χάβου.

Την 5η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα αναζητά ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον αξιόμαχο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Οι Πειραιώτες προέρχονται από καλά αποτελέσματα και θέλουν να τα συνεχίσουν, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής, την ώρα που η ομάδα του Μάκη Χάβου θέλει να ξεφύγει από τα χαμηλά πατώματα του πίνακα.

Οι Αγρινιώτες είχαν νικήσει 2-0 στο γήπεδό τους τον Παναθηναϊκό και απέναντι στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, διότι δεν έχουν πολλά περιθώρια για νέα απώλεια. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Λιμάνι, γι' αυτό και ετοιμάζονται για μια μάχη, απ' αυτές που στέλνουν μήνυμα τίτλου. Είναι από τις δυσκολότερες επαρχιακές έδρες αυτή του Παναιτωλικού.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ

Ο Προτό θα είναι και πάλι στο τέρμα, με τους Ομάρ και Κούτρη στα δυο άκρα και τους Σισέ - Ένχελς στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρομαό και Ταχτσίδης αναμένεται να συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ, με τον Φορτούνη σε πιο ελεύθερο ρόλο, τους Πάρντο και Μάριν στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Χουτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Μποτία, Νικολάου, Φιγκέιρας, Οτζίτζα-Οφόε, Ζιλέ, Μάρτινς, Τζούρτζεβιτς και Σεμπά.

Ο Μπεν αποκλείστηκε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και ο Εμενίκε έμεινε πάλι έξω λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 19χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Αγγελόπουλος, με δεδομένο ότι ο Στέφανος Καπίνο έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Εκτός αποστολής είναι ασφαλώς και οι Καρσελά, Μίλιτς και Ζντιέλαρ, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στον αντίποδα, ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θέλει τη νίκη όχι μόνο για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αλλά και για να σπάσει το... ρόδι, καθώς δεν έχει επικρατήσει των Πειραιωτών σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Σε 14 ματς, έχει έντεκα ήττες και τρεις ισοπαλίες. Οι Αγρινιώτες προέρχεται από το περιπετειώδες 2-2 με τη Λαμία και για την 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτή θα παλέψουν για το τρίποντο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπράβο, Λόπες, Χαντάκιας, Παρράς, ο τιμωρημένος Μπεχαράνο και οι πιτσιρικάδες Βακράκος, Σταματόπουλος.

Τη 19άδα απαρτίζουν οι: Κυριακίδης, Τσέναμο, Κουσιάδης, Κλέσιο, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μαρκόβσκι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Ρότσα, Τσοκάνης, Ρόσα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ