ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Όνειρο να βάλω γκολ στον Παναθηναϊκό με τα ερυθρόλευκα"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε ότι κάθε παίκτης που έχει φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στον Ολυμπιακό, έχει ως στόχο να σκοράρει σε βάρος του Παναθηναϊκού. Η τοποθέτησή του μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Από τους παίκτες που διακρίθηκαν στη νίκη (4-1) του Ολυμπιακού επί του Άρη ήταν ο Γιώργος Μασούρας. Έκανε το 1-0 και έδωσε τη φοβερή μπαλιά στον Ποντένσε, πριν ο Πορτογάλος κάνει το 2-0. Μετά το ματς με τους Θεσσαλονικείς ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό και ανέφερε:

"Όλοι γνωρίζουμε τι είναι για την ποδοσφαιρική Ελλάδα αυτό το ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου. Είναι από τα όνειρα μου να σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως κάθε παιδιού που έχει φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στον Ολυμπιακό".

-Πετύχατε 4 γκολ χωρίς να σπαταλήσετε πολλές ευκαιρίες. Τι έχει αλλάξει;

"Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι αλλά είναι ευχής έργον όταν μια ομάδα είναι αποτελεσματική. Αυτό μας έχει πληγώσει φέτος πως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θέλουμε να το διορθώσουμε από τη φετινή χρονιά".

-Στόχος στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;

"Νίκες μέχρι το τέλος και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Δεν μας έχει απομείνει κάτι".

-Μια ευχή για τα γενέθλια του Ολυμπιακού;

"Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι περήφανος. Τώρα που είμαι μέσα σε αυτή την ομάδα καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο το μεγαλείο της. Να συνεχίσει ο κόσμος να μας στηρίζει για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ