ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Έχουμε φανέλα που έχει αποδείξει ότι τα μεγάλα βράδια είναι εκεί"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας χαρακτήρισε ως όνειρο τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν την ποιότητα για να τα καταφέρουν. Σε ανάλογο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σεμέδο.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-0 επί της Πλζεν και θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο την Μπασακσεχίρ.

Όπως είναι φυσιολογικό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατούσε ικανοποίηση, αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μασούρας. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να συνεχίσουν με προκρίσεις και το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: "Σε τέτοιες βραδιές δεν σκεφτόμαστε ούτε κούραση, ούτε τίποτα. Είμαστε χαρούμενοι που ένα επικίνδυνο ματς το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε. Παίξαμε έξυπνα απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα και εκμεταλλευτήκαμε τη δύναμή μας.

Είχαμε δει ότι η Πλζεν στο πρώτο ματς ήταν μια πολύ ποιοτική ομάδα αλλά με κενά στην άμυνα και προσπαθήσαμε κυρίως με αντεπιθέσεις να τη χτυπήσουμε. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι γιατί στο πρώτο ματς είχαμε ευκαιρίες για τετ-α-τετ αλλά στην τελική πάσα δεν τα καταφέραμε. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα στα στημένα και τις αντεπιθέσεις και τα καταφέραμε.

Κρατάω ότι διαχειριστήκαμε έξυπνα το ματς, αλλά δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα, σε μεγάλο βαθμό κάναμε αυτά που μας ζητήθηκαν και συνεχίζουμε με αισιοδοξία. Έπρεπε όμως να είμαστε πιο δημιουργικοί, πιο πιεστικοί, με καλύτερη τελική πάσα γιατί σε κάποια παιχνίδια μπορεί να μας στοιχίσει αυτό.

Είναι ένα όνειρο το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε την ποιότητα και μια φανέλα που έχει αποδείξει ότι τα μεγάλα βράδια είναι εκεί. Με τη δύναμη του κόσμου πιστεύω θα προχωρήσαμε και από την επόμενη φάση".

Σε ανάλογο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σεμέδο. Ο Πορτογάλος μπακ τόνισε: "Nα απολαύσουμε τις στιγμές και την επιτυχία μας, όμως σύντομα πρέπει να επανέλθουμε και να δουλεύουμε για την επόμενη δοκιμασία. Νιώθαμε σιγουριά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ξέραμε τι κάναμε και τελικά όλα πήγαν καλά.

Ξέρουμε πως σε αυτή τη φάση όλες οι ομάδες θα παλέψουν, εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε βήμα βήμα κι αφού ξεκουραστούμε λίγο, θα κοιτάξουμε τη Μπασακσεχιρ. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη στήριξη» τόνισε στο One Channel o Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ