ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μας παρακαλούσαν να βγούμε, να τελειώσει το ματς..."

"Μας παρακαλούσαν να βγούμε, να τελειώσει το ματς..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο μετά το πρώτο "ντου" των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ένας χαμός έγινε χθες (2/3) το βράδυ στην Τούμπα μετά την αποβολή του Μακ και την είσοδο καμιά δεκαριά οπαδών στο κουλουάρ πίσω από την εστία του Στέφανου Καπίνο. Ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών πήδηξαν τις διαφημιστικές πινακίδες, έφτασαν μέχρι τη γραμμή του άουτ και όλο το γήπεδο φώναζε “φύγετε, φύγετε”!

Όλο το... ζουμί όμως ήταν τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια. Στην πρώτη αποχώρηση των ομάδων λοιπόν έγιναν ένα σωρό συζητήσεις. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κάθισαν και μίλησαν με τους “ερυθρόλευκους”. Τι ειπώθηκε από τους "ασπρόμαυρους";

“Ας βγούμε να παίξουμε μισό λεπτό για να τελειώσει το ματς και φεύγουμε”, ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν. Από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού διέρρευσε ότι “μας παρακαλούσαν να βγούμε και τελικά βγήκαμε, γιατί δεν θέλαμε να τιμωρηθεί με εξοντωτική ποινή ο ΠΑΟΚ”.

Το κακό είναι ότι η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι όταν ξαναπάτησαν το χορτάρι οι δύο ομάδες. Μια ματιά να έριχνε κανείς στις εξέδρες και συγκεκριμένα στη “Θύρα 4”, θα έβλεπε τις κλοτσιές που έριχναν οι οπαδοί για να σπάσουν τις πόρτες και να μπουκάρουν ακόμα περισσότεροι. Κακώς φυσικά βγήκαν οι δύο ομάδες και κακώς ο Παππάς συμφώνησε στο να τελειώσει το ματς από τη στιγμή που είχε γίνει ήδη “ντου”.

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες των “ερυθρολεύκων”, στην πρώτη αποχώρηση για τα αποδυτήρια, επιχειρήθηκε από πλευράς Τούντορ και ένα... τάκλιν προς τον Παππά λίγο πριν μπουν στη φισούνα. Το τι ακολούθησε δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε... Τα βίντεο και οι εικόνες είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ