ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Χαρίσαμε βαθμούς στην Ελλάδα"

ËÏÕÊÅÑÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / EUROPA LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ËÏÕÊÅÑÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / EUROPA LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών και τη νίκη στη ρεβάνς με τη Λουκέρνη, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα playoffs του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 3-1 επί της Λουκέρνης στην Ελβετία, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το σημερινό αποτέλεσμα:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε και από τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές. Είδαμε θέληση και προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές.

Ήρθαμε με πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αλλά δείξαμε ότι όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζεις για τη νίκη. Είναι σημαντική η νίκη γιατί χαρίσαμε βαθμούς στην Ελλάδα.

Θέλουμε να βλέπουμε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές και στα επόμενα παιχνίδια.

Για το πόσο θα βοηθήσουν οι νέες προσθήκες την ομάδα στα play-off:

Υπολογίζω όλους τους παίκτες και όλοι είναι απαραίτητοι να βοηθήσουν. Ο Νάτχο δεν είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάσταση. Προπονείται μόνο μία εβδομάδα μαζί μας. Υπολογίζουμε την προσπάθεια του.

Είμαστε ικανοποιημένοι απ' όλους και την προσπάθεια τους. Επιλέγουμε πάντα αυτούς που είναι πιο έτοιμοι.

Έρχεται ο επόμενος γύρος που θα αντιμετωπίσουμε υψηλότερου επιπέδου ομάδες και θα είμαστε πανέτοιμοι και υπολογίζουμε όλους τους παίκτες για να βοηθήσουν. Γενικά είναι μία χρονιά που ξεκινάει με φιλοδοξίες και θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους.

Για το αν προτιμάει Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι:

Πρόκειται για διαφορετικές ομάδες, οι οποίες έχουν διαφορετικά στυλ. Η τούρκικη παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, η αγγλική ομάδα είναι τυπική αγγλική ομάδα πειθαρχημένη και με καλό προπονητή. Η Μπέρνλι είναι ομάδα με πολλά πλεονεκτήματα και πολύ οργανωμένη.

Η τούρκικη έχει πολύ ποιότητα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι όποιος κι αν είναι απέναντι μας και θα είμαστε συνεπής και προσηλωμένοι για να προκριθούμε.

Για τους Γκιλιέρμε και Χασάν:

Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν παίκτη που δεν μας ανήκει.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ