Μαρτίνς: "Τώρα είμαστε πιο ήρεμοι"

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε μετά τη νίκη (1-3) του Ολυμπιακού στη Λαμία γιατί η ομάδα του αποδίδει πλέον τόσο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αναφέρθηκε στους Λοντίγκιν, Σολδάνο και Ανδρούτσο.

Μετά την επικράτηση σε βάρος της Λαμίας με 3-1, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε: "Σήμερα ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που τελειώνει με νίκη για εμάς. Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την αρχή της σεζόν, είναι ότι η ομάδα είναι πολύ πιο ήρεμη γιατί πραγματοποιούνται οι προσπάθειες, που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς.

Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, παίζουμε πάντα για τον ίδιο στόχο, γιατί βλέπουμε πως μπορούμε να κάνουμε πράξεις τις προσπάθειές μας".

Για το πώς εξελίχθηκε το πρωτάθλημα:

"Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μετά το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε το ματς. Μετά το πρωτάθλημα μπορούμε να κάνουμε μία γενική συζήτηση".

Για τις ευκαιρίες σε Λοντίγκιν, Σολδάνο, Ανδρούτσο κι αν είναι ικανοποιημένος:

"Δεν είναι το καλύτερο για τους παίκτες όταν η ομάδα δεν αποδίδει τόσο καλά και δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόδοσή τους. Είναι επαγγελματίες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν, αλλά δεν βοηθήθηκαν κι από την ομάδα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer