ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θέλουμε ένα αριστερό και ένα δεξιό μπακ"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν έναν δεξιό και έναν αριστερό μπακ. Τι είπε ο Πορτογάλος για το ματς με τον Παναιτωλικό και τους Πέπε, Μπα και Κάιπερς.

Για την ανάγκη ενίσχυσης του Ολυμπιακού με έναν δεξιό και έναν αριστερό μπακ μίλησε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, στη NOVA. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό (25/9, 20:30) για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten, αλλά και τους Πέπε, Μπα και Κάιπερς.

Το ματς με τον Παναιτωλικό: "Ελπίζω πως το παιχνίδι αυτό θα έχει για εμάς καλύτερο πρώτο μέρος και περισσότερη ένταση από εμάς. Για τον Παναιτωλικό περιμένουμε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά θα πρέπει να είμαστε εμεί εντάξει, να είμαστε πολλοί προσεκτικοί γιατί ο Παναιτωλικός θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να έχουμε και την ένταση και τον ρυθμό που πρέπει. Ο Παναιτωλικός είδαμε ότι δυσκόλεψε την ΑΕΚ", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στις αξίες που θέλει να έχει στην ομάδα με βάση ομιλία που έκανε και σε συνέδρια: "Ο σεβασμός στα ωράρια, οι οδηγίες που δίνονται για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες & το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν. Είμαστε επαγγελματίες, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις αρχές και στους κανόνες. Έτσι δείχνουμε σεβασμό για στην ομάδα".

Στους Μπα και Κάιπερς: "Πράγματι είναι παράδειγμα για όλους, δουλεύουν πολύ, ειδικά ο Μπα, είναι λαμπρό παράδειγμα γιατί δούλεψε πάρα πολύ, με πάρα πολύ υπομονή και με χαμηλά το κεφάλι και τώρα πια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, εξαιρετικός και απαραίτητος".

Στον Πέπε: "Ο Πέπε δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε, τώρα δεν τον υπολογίζουμε, πιστεύω πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Είχε τον τραυματισμό και θέλει πάρα πολύ προσοχή από εμάς για να τον ετοιμάσουμε σωστά και δεν βιαζόμαστε. Θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος".

Στον Ντρέγκερ ο οποίος είναι κοντά στους ερυθρόλευκους: "Ας μιλήσουμε μόνο για τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ της ομάδας..."

Στις μεταγραφές: "Είναι αλήθεια πως η διακοπή θα είναι ευεργετική, καθώς θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε και σε πράγματα τα οποία θέλουμε. Ειδικά για να ισορροπήσουμε τη ζυγαριά ανάμεσα σε παλιούς και νέους. Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε σίγουρα δύο παίκτες: ένα αριστερό και ένα δεξιό μπακ".

Στις αποχωρήσεις: "Σίγουρα υπάρχουν νέοι που έχουν ανάγκη από χρόνο συμμετοχής και εμείς δε μπορούμε να τους τον δώσουμε, οπότε ίσως να δοθούν σε ομάδα για να πάρουν χρόνο. Τώρα για τους παίκτες που όλοι συζητάτε και ξέρουμε ποιοι είναι η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να τους κρατήσει στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη αλλαγή θα μείνουν στην ομάδα".

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ