ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση"

EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ενόψει της έναρξης των Play Off ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που είναι αυτή την περίοδο στην καλύτερη κατάσταση, ανεξαρτήτως πως απέδιδαν όταν διακόπηκε η σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αυριανό (7/6) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των Play Off (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες: Θα παίζουν αυτοί που είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της novasports, αναφερόμενος στην καθημερινότητα όλων που άλλαξε λόγω του κορονοϊού, την κατάσταση που επέστρεψαν οι παίκτες από την καραντίνα, τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ( όπου έχει ήδη ανακοινωθεί η αποστολή) και πολλά ακόμα θέματα.

Αναλυτικά ο Μαρτίνς δήλωσε:

Για το πώς διαχειρίστηκε την καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού: " Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Απομακρυνθήκαμε από όλα στην καθημερινή μας ζωή. Από το ποδόσφαιρο, την προπόνηση, την καθημερινή επαφή, αλλά και από τους φιλάθλους μας που πάντα μας δίνουν ενέργεια.

Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που επιστρέφουμε ως γκρουπ, που προπονούμαστε σαν μια ομάδα. Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη κατάσταση".

Για την κατάσταση που επέστρεψαν οι παίκτες: " Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Το πλάνο μας λειτούργησε πολύ καλά. Οι παίκτες έχουν επανέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν είχαμε τραυματισμούς με εξαίρεση τον Λάζαρο που είχε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι σε ικανοποιητική κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι για τα Play Off.

Αν κρίνουμε από τις μετρήσεις της ομάδας μας, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κυρίως είναι ακριβώς ίδιες με το διάστημα πριν την παύση των δραστηριοτήτων".

Για τα Play Off και τους στόχους του Ολυμπιακού: " Έχουμε μπροστά μας ένα μίνι πρωτάθλημα και θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ασχέτως τι γινόταν πριν την πανδημία.

Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, είναι η πρώτη φορά που ο πρωτοπόρος συμμετέχει στα Play off. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, όχι μόνο να πάρουμε αποτελέσματα. Είμαστε πρώτοι, αλλά μας ενδιαφέρει να έχουμε και ποιοτικά παιχνίδια. Οι αγώνες είναι απαιτητικοί και θα παίξουν όσοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: " Είναι ένας αντίπαλος τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με εκείνους. Δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστεί, γιατί δεν υπάρχει κάτι προηγούμενο, ένα φιλικό παιχνίδι ή κάποια εικόνα από πρόσφατη κατάσταση του αντιπάλου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πολλά για τον αντίπαλο, πάντως είμαστε σε καλή κατάσταση, απλά δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό".

Για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του αλλάζει την προσέγγισή του: " Δεν θα παίξει κανέναν ρόλο η ανανέωση. Όλοι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ο πρόεδρος είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια, τις προπονήσεις, τους παίκτες. Δεν θα αλλάξω κάτι στη διαχείριση. Ακόμα και αν τελείωνε το συμβόλαιό μου, θα έκανα το ίδιο. Θα δουλέψω με τον ίδιο τρόπο. Δεν μας έλειπε κάτι πέρα από τους τίτλους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ