ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω το βαθμό"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από την Μπάγερν στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν πάρει έστω το βαθμό, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση για την απόδοσή των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός έκανε τεράστια προσπάθεια στο Φάληρο, κοίταξε στα μάτια τη Μπάγερν, αλλά ηττήθηκε με 2-3 και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του.

Ο Πορτογάλος τεχνικος υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από την Μπάγερν στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν πάρει έστω το βαθμό.

"Στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν ήταν καλύτερη. Εμείς σκοράραμε στη μοναδική μας ευκαιρία. Στο δεύτερο όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω έναν βαθμό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους παίκτες. Κοιτάξαμε στα μάτια μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο κόσμος μας βοήθησε. Είμαστε λυπημένοι από το αποτέλεσμα. Είμαστε Ολυμπιακός. Πρέπει να παραδεχθούμε πως παλέψαμε", υποστήριξε ο Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ