ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Συγχαρητήρια στον προπονητή του ΟΦΗ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του ΟΦΗ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 5-1.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-1 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League και ο Πέδρο Μαρτίνς αφού ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, συνεχάρη τον προπονητή του ΟΦΗ.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν περιθώρια στους Κρητικούς φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση και μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους 7 βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων:

" Η αλήθεια είναι ότι δεν στεκόμαστε στο παρελθόν, γιατί έχουμε πολλά να ασχοληθούμε για το παρόν και το μέλλον. Δεν θα σταθούμε στα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα στα πρώτα 10-15 λεπτά δυσκολευτήκαμε, ο ΟΦΗ με την τοποθέτησή του -την οποία περιμέναμε- μας προκάλεσε δυσκολίες. Η αλήθεια όμως είναι ότι τις πρώτες δύο φορές που μπήκαμε στην περιοχή τους, καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές και αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ηταν ένα ανοικτό ματς.

Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον προπονητή του ΟΦΗ. Είναι ελάχιστες οι ομάδες που έρχονται για να παίξουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι για εμάς κύλησε ωραία. Θα μπορούσαμε βεβαίως να σημειώσουμε και άλλα γκολ. Όμως η δουλειά που προσπαθεί να εφαρμόσει ο προπονητής του ΟΦΗ είναι καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Θα προσφέρει θέαμα και ωραίο ποδόσφαιρο, γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να προκαλέσει ζημιές οπουδήποτε. Είναι ωραίο να παίζεται ένα ανοιχτό ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι από το δικό μας παιχνίδι. Πήραμε μία δίκαιη νίκη".

Για τους τραυματισμούς των Τοροσίδη και Καμαρά και τον Ελαμπντελαουί:" Για τον Μαντί θέλουμε λίγες ώρες να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Θέλουμε 48 ώρες για να βγάλουμε συμπεράσματα για την κατάστασή του. Ο Τοροσίδης είχε ένα χτύπημα, είναι καλά και νομίζουμε ότι αύριο θα είναι διαθέσιμος. Για τον Ομάρ χρειαζόμαστε λίγες μέρες ακόμη. Ακόμα δεν είναι έτοιμος".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ