ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς στους παίκτες: "Στο Περιστέρι έχουμε ένα νοκ άουτ ματς"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του για όλα όσα θα συναντήσουν κόντρα στον Ατρόμητο και χαρακτήρισε "τελικό" το κυριακάτικο παιχνίδι (25/11, 19.00).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι φτάνει στο τέλος της. Άλλες δύο προπονήσεις έμειναν και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε την Πέμπτη (22/11) να βάλει τους παίκτες του για τα καλά σε ρυθμούς... δυτικών προαστίων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε να τους τονίσει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς σαν να πρόκειται για "νοκ σοθτ" παιχνίδι. Λες και είναι κάποιος "τελικός" και κρίνεται ένας τίτλος. Μάλιστα στις συζητήσεις που έκανε με τους ποδοσφαιριστές του, τους ανέφερε αρκετές φορές τη λέξη "τελικός".

"Είναι από τα παιχνίδια που για να τα κερδίσεις θα πρέπει να μπεις από την αρχή προσεκτικά", τους είπε μεταξύ άλλων και είναι λογικό να χτυπάει "καμπανάκια".

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι τις προηγούμενες δύο φορές που επέστρεψαν οι διεθνείς από διακοπή πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα ήταν 2-1 με τον Αστέρα (γκολ Νάτχο στο 90φευγα) και ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

ΕΞΩ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ Ο ΜΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΜΠΕΤΙΣ Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Στα ευχάριστα της προπόνησης ο Γκερέρο που για δεύτερη σερί μέρα έβγαλε όλο το πρόγραμμα και υπολογίζεται για το Περιστέρι (όχι για βασικός πάντως).

Στα άσχημα για τον Μαρτίνς το γεγονός ότι είδε τον Μεριά να επιστρέφει με διάστρεμμα από την Τυνησία και να μην υπολογίζεται για το επόμενο δεκαήμερο.

Ο δε Τσιμίκας που έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, έκανε μαγνητική που ήταν τελικά "καθαρή", αλλά το πιθανότερο είναι να παίξει με την Μπέτις, καθώς ο Κούρτης υπολογίζεται για βασικός με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ