ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου: "Έχουμε διαφορετικό πρόσωπο εντός κι εκτός έδρας"

Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου: "Έχουμε διαφορετικό πρόσωπο εντός κι εκτός έδρας"

Τα αίτια της γκέλας του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη παρέθεσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στάθηκε στην έλλειψη υπευθυνότητας που έφερε και τη σωρεία χαμένων ευκαιριών στην ομάδα του για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς.

Στην έλλειψη υπευθυνότητας και στο διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός εντός κι εκτός έδρας απέδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς τη "γκέλα" του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, όπου ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, κατά την αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε: "Το πιο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ευκαιρίες και το κάνουμε σε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα, πράγματι είχαμε πολλές ευκαιρίες σε πολλά ματς για να κλειδώσουμε το αποτέλεσμα νωρίτερα και δεν το κάναμε. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο και την υπεροχή. Νομίζω ότι αυτό που είδαμε ήταν έλλειψη υπευθυνότητας. Δεν είχαμε την υπευθυνότητα να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ενώ είχαμε τις ευκαιρίες, στην τελική φάση δεν είχαμε την υπευθυνότητα για να τελειώσουμε το ματς. Σε ένα παιχνίδι που ήμασταν εντελώς κυρίαρχοι, δεν τελειώναμε τις φάσεις. Το πρόβλημά μας είναι στην τελευταία μπαλιά και στο τελευταίο σουτ".

Σε ερώτηση για το επαναλαμβανόμενο σύμπτωμα μετά την ανάλογη εμφάνιση και σωρεία χαμένων ευκαιριών στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη, ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε: "Είναι μία τιμωρία σήμερα από τον Πανιώνιο. Είχαμε στο παιχνίδι τόσες πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις πώς συνέβη αυτό, με τόσα σουτ, με τόσα κόρνερ, με τόσες ευκαιρίες να σκοράρεις. Πρέπει να είμαστε καταιγιστικοί στο τελείωμα των φάσεων. Δεν γίνεται να έχεις ευκαιρίες μπροστά σου και να μην τις τελειώνεις".

Όσο για το πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα του από αυτό το αποτέλεσμα ενόψει των δύο σημαντικών αγώνων με Τότεναμ και ΠΑΟΚ, είπε : "Έχουμε το σημαντικότερο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή. Θα δούμε τι πήγε όμως σήμερα άσχημα. Θα δούμε τι έφταιξε και τι πρέπει να διορθώσουμε. Πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ προηγείται το ματς με την Τότεναμ. Αν εκεί η ομάδα δεν έχει καλύτερο επίπεδο και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, τότε θα περάσουμε δύσκολα σε ένα αγγλικό γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί, πιο καταιγιστικοί, πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια αν θέλουμε να έχουμε κάτι καλύτερο. Θα αναλύσουμε σε βάθος το παιχνίδι για το τι κάναμε λάθη. Κάναμε και σωστά, γιατί είχαμε την κατοχή. Ήμασταν κυρίαρχοι και δείχνει ότι κάναμε κάποια καλά πράγματα. Όμως θα πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που μας εμποδίζει για να ολοκληρώσουμε τις φάσεις".

Τέλος, αναφορικά με το αν ο λόγος που ο Ολυμπιακός παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο οφείλεται στο κίνητρο που δίνει η εκάστοτε διοργάνωση, είπε: "Όχι πιστεύω ότι έχουμε δύο πρόσωπα, αλλά ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις των αγώνων, παρουσιάζουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα εντός έδρας και στα εκτός. Μέσα στο σπίτι μας είμαστε πιο καταιγιστικοί, πιο καλοί στα τελειώματα φάσεων. Εκτός έδρας μας λείπει αυτό ανεξαρτήτως επιπέδου αντιπάλου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ