ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mαρτίνς: "Στα τελευταία 20 λεπτά ήμασταν αυτοί που έπρεπε..."

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε πως ο Πανιώνιος έδειξε ποιότητα και δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του έφτασε στη νίκη χάρη στην καλή της παρουσία στο τελευταίο 20λεπτο.

Την άποψη ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο δεν ήταν η κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπέιτς, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς στη Νέα Σμύρνη και το 1-0 υπέρ των Πειραιωτών στο 92ο λεπτό με τον Χασάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Ήταν η πιο δύσκολη νίκη εώς τώρα;

Κατά τη γνώμη μου είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είναι από τα ματς που αρέσουν στον κόσμο. Μπήκαμε στο πρώτο 20λεπτο πολύ ωραία, δημιούργησαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έδειξε την ποιότητά του και μας δημιούργησε προβλήματα στις μεταβιβάσεις. Το ματς είχε ένα πολύ ωραίο θέαμα και είναι πολύ σημαντικό να το συνειδητοποιήσουμε αυτό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Πανιώνιο να δημιουργεί προβλήματα και να δείχνει την ποιότητα του. Είμαστε και οι δύο ποιοτικές ομάδες. Στα τελευταία 20 λεπτά ήμασταν εμείς που ήμασταν όπως έπρεπε και θύμισε το ξεκίνημά μας. Δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και κατακτήσαμε τον στόχο μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που το καταφέραμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Στο τέλος της βραδιάς μένουν οι τρεις βαθμοί της νίκης. Ομως παρατηρούμε μετά τη διακοπή η εικόνα δεν είναι η ίδια, η ομάδα δεν είναι τόσο φρέσκια και έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με ντέρμπι στην Ελλάδα και ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Πόσο εύκολο είναι να δούμε την εικόνα της ομάδας που είδαμε πριν από τη διακοπή;

Θα ήθελα να ξεχωρίσω τα δύο παιχνίδια, αυτό με την Μπέτις και το σημερινό. Είναι τελείως διαφορετικά ματς. Η Μπέτις ακολουθεί σε κατοχή την Ρεάλ και την Μπάρτσα. Σήμερα παίξαμε ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Με τον Αστέρα υπήρχαν προβλήματα φρεσκάδας και κόπωσης, αλλά σήμερα δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Το πρόβλημα ήταν ότι ο αντίπαλος μάς δημιούργησε πολλά προβλήματα. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί όμως τις ευκαιρίες, δεν θα είχαμε προβλήματα. Εκεί οφείλεται στο ότι δεν πήραμε εύκολα το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω πάντως ότι υπήρχε έλλειψη φρεσκάδας.

Πόσο εύκολο και πόσο δύσκολο είναι να προσαρμόζεται η ομάδα σας στις αλλαγές συστήματος; Είδαμε σήμερα βάλατε δύο επιθετικούς και ανεβάσατε την απόδοσή σας.

Αυτά είναι πράγματα που έχουν δουλευτεί αρκετά και δεν συμβαίνουν τυχαία. Βλέπουμε τι μπορεί να αλλάξει. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να εμποδίσουμε τον αντίπαλο. Είναι κάτι που το έχουμε δουλέψει και έτσι δεν παίζουμε μόνο το 4-4-2 ή το 4-3-3 ή το 4-2-3-1. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για εμάς και είναι κάτι που τα έχουμε δουλέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ